Kändis nästa?!

sitter hemma hos robin nu medan han är o simmar.. är eg tänkt att jag ska plugga men det går som det går med det helt enkelt.. mitt lilla problem är bara att jag inte har ngn kemibok... för den är hemma hos mamma o vi håller på o gör om trappen där så får inte gå i den först kl 10 ikväll så har helt enkelt inte kunnat få tag på den... jag skriver "helt enkelt" väldigt ofta har jag kommit på apråpå ingenting...image137

har iaf varit en helt underbar dag om man bortser från mensvärk o att jag blev lite småsur på robin av ngn anledning som jag inte kmr ihåg (så sur blev jag med andra ord).. haha o sen kmr jag o robin kanske vara med på tv kl 20.00 på söndag på ngn konstig kanal!!!!! tänker dock inte avslöja vilken för jag var röd som en tomat i ansiktet när en gubbe intervjuade oss angående domstolar o sånt... o robin sa typ ingenting! haha så jag ser säkert asdum ut eftersom jag står o tittar på honom hela tiden för att få stöd men han säger inte ett kuckelimuck.. efteråt skyllde han på att han inte förstod frågorna o att jag var jättesöt.. att man inte är söt när man ser ut som en tomat är alltså ngt robin inte har förstått xD


o det där läskiga brevet jag hade fått angående ngt jag skulle hämta ut på posten var inte så läskigt, blev t.o.m. lite besviken :( var bara en kod som jag ska använda om jag vill gå in o kolla på lansforsakringar.se... jag o robin började däremot fantisera hej vilt när vi såg att det var från länsförsäkringar tänk om ngn hade skänkt mig massa pengar liksom!!!!!!
image136


pussipusss

"Jag blir jättegott av pannkakor"

sitter hemma hos pappa o pratar med min lilla robin på telefonen som beklagar sig över att han har syndat, fast det var inte så farligt kom vi fram till :)

vaknade med asont i halsen imorse o bestämde mig för att skippa skolan, robin följde mitt exempel eftersom han ändå bara skulle missa en lektion så vi somnade om o låg kvar i sängen hela dan tills robin skulle börja jobba o jag trots mkt om o men åkte hem till pappa.. råkade somna när jag låg o läste så har typ sovit hela dagen så var nog bra att jag var hemma idag så jag inte blir sjuk på riktigt..

grattis filippa i efterskott!!!!! jätteglad för din skull att din födelsedag blev bra trots den lite mindre bra början.. hoppas du får ett underbart år som 18åring :D pussipusspuss o grattis grattis grattis!!!!!!!!!

pussipuss

Kompletringsdag

Inatt drömde jag att jag att jag var otrogen mot robin med robin.. sen blev han jätteledsen när han fick reda på det av sina kompisar för jag vågade inte säga ngt...
image130
Omprov idag.. kunde gått sämre kunde gått betydligt bättre.. är steffan snäll när han rättar lär jag nog få g men skulle inte förvåna mig om jag behövde göra om det igen :( sitter hemma nu iaf o har precis skrivit klart en anons på min kära moppe snyft snyft.. var så himla kär i den när jag fick den, så nu hugger det lite i hjärtat när jag ska sälja den även om jag inte har använt den på jättelänge... den är ju så fin, alldeles silvrig thihi :) tänk om den hade varit i guld :o då hade jag aldrig kunnat sälja den xD ne lite tungt är det helt enkelt.. ska bara låta robin läsa igen anonsen o sen skicka den till pappa så fpr han lägga upp den på blocket..

fast robin är på simtävling nu så det lär ju dröja ett tag så kan sitta här o sörja ett tag till först... han hade iaf kommit trea i en "gren" (?) o även om han inte tycker det var så jobbigt o det var typ ingen konkurrens osv så är hans flickvän mkr stolt :) får se hur de går i de andra "grenarna" blir nästan arg om det går för bra så lite som han tränar xD haha..
saknar iaf min älskling jättejättemkt, känns inte som vi har träffats på 1 vecka eftersom vi bara stressar runt hela tiden o är med andra o aldrig har tid till att bara vara med varandra.. saknar tiden innan han åkte till usa, då vi inte gick upp förens det hade blivit mörkt o var uppe hela nätterna o pratade om allt mellan himmel o jord.. o det enda som stressade mig var att denna fina pojke snart skulle åka till usa o vara borta i 16 dagar..
o när han kom tillbaka o han var så himla fin som jag kom ihåg honom o vi var uppe minst lika länge på nätterna o pratade o pratade o gick till skolan utan att ha sovit ngnting.. o gick upp supersent på helgerna o gjorde misslyckad äggröra o stekte bacon för att sedan smyga ner i källarn igen o titta på film.. det saknar jag väldigt mkt.

ne nu ska jag läsa lite kite runner o fundera på vad jag ska ha på mig ikväll hrmm funderar på att ta den blåa klänningen bara för filippas skull :P haha ne du kan vara lugn filippa :)
pussipusss

Sommarlov, tack!

har varit en lite halv konstig dag... engelska nationella gick som det gick, riktigt skönt o ha det avklarat iaf :) blev iaf jätteglad av towes bamsekram på rasten mellan läsförstålesen och hörsförståelsen :D

hade glömt mina nyklar imorse så fick sitta hos mormor o morfar ett bra tag innan mamma kom hem o kunde låsa upp.. var då helt död av hunger o åt en banan samtidigt som det kändes som om jag skulle börja gråta när som helst.. pratade lite med robin som fortf var på io... la på gick upp o satte på mig min pyamas tröja o la mig i sängen.. kändes verkligen som om jag aldrig skulle orka röra mig där ifrån.. kände mig helt slutkörd blev iaf riktigt glad när robin ringde lite esnare o sa att han var på väg hit :) var fortf helt uppochner till humöret det känns verkligen som om jag aldrig mer vill öppna en skolbok! snälla ge mig sommarlov!!!!

image129

nu till dagen stora glada nyhet iaf :D har ingen militär på söndag!! förstår ni vad det betyder?! jo jag kan fira min underbara vännina Filippas födelsedag utan att behöva känna ångest för att jag antingen kommer sova för lite lr att jag måste gå hem tidigt för att hinna sova!! yiippiiee :D så nu jäklarns blir det shaka ass till morgontimmarna :D

god natt o pussipuss

Dålig dag

idag har varit en dålig dag från början till slut.. fast ngr ljusglimtar har iaf dykt upp :)
början var nästan sugigast gick upp kl 6 (!!!!) för att åka till kemilabben ändå från lidingö. kmr till skolan o fredrik är inte där jag höll seriöst på att börja gråta.. är så jäkla trött hela tiden o hade verkligen behövt sova den extra timmen! riktigt segt med andra ord. pluggade iaf lite sam. kunskap så helt bortkastat var det inte.

sen ringer robin o säger att hans Ipod är "borta" den är typ hans liv o jag tkr faktiskt riktigt synd om honom :'(

sen vet jag inte riktigt vad som hände sen men säkert ngt.. towe blev lite ledsen på fysiken o jag tkr att en söt o rar pojke borde hitta towe NU! så att towe slipper vänta mer o att den pojken kmr få en helt underbar flickvän, för en sån söt, snäll, underbar och framförallt snygg flicka som towe berggren får man leta efter :)

sen fick jag dålig samvete på biologin o kände paniken lite smått smyga upp i öronen. jag vill verkligen fira filipas födelsedag! o så får jag ångest över allt jag borde göra, o hur satans mkt jag måste plugga! o hur förbaskat lite jag sover.. ja panikpanikpotatisgris helt enkelt har ingen aning om hur jag ska få de sista veckorna att fungera... :S o så får jag dåligt samvete för att jag inte hinner med allt o så får jag dåligt samvete över robin som får ta alla mina "bryter-ihop"-anfall.. ne helgen får bli som den blir helt enkelt..

en skön sak är iaf att jag inte har IG-varning i biologi :) en annan oskön sak däremot var att komma hem kl 18.10 det söööög. var helt död o orkar verkligen inte plugga nu. har skrivit lite på labben iaf :)

sen det nästan suraste av allt.. så surt att jag tänker ta med mig towe o stämma st eriks gymnasium!!! känsliga läsare (typ towe :P) bör inte fortsätta läsa... men robin har från o med nu bara 4-5 lektioner i veckan!!!!!!!!!!!!!!!!!! o här sitter jag med "bara" 5 prov kvar o ska ha läst ut en engelska bok, gjort svenskashitet m.m. ne bajs på st eriks. enda som känns bra är att jag kmr få 100ggr bättre betyg än robin o få ett 100ggr bättre jobb o tjäna 100ggr mer än han xD så han kan ta sig i rumpan o fortsätta jobba på presto för st eriks kmr läggas ned (tkr jag iaf) så han o alla andra som går där kmr inte få ngr betyg överhuvudtaget! för den skolan suger o han lär sig ingenting o ingen annan där heller så det så! o att han kmr ångra att han var så jäkla stolt över att han aldrig gick i skolan när han är 90 o fortf står o steker hamburgare eftersom hans pension inte räker till att leva på!  nej jag är inte alls avundsjuk på honom xD jag unnar verkligen honom det eftersom jag älskar att gå i skolan till kl 6.

jag borde nog sova lite.. aja tur att robin har en sån duktig flickvän så han kan få leva på min pension också :D fast då vill jag ha gratis mat på presto enda tills han pensioners :)

image128


nu ska jag fortsätta med biologin kände att jag fick lite kraft efter att tagit ut lite agresioner på st eriks genom min pojkvän :) älskar dig robin även om jag blir lite sur thihi <333333

pussipusss

Tisdag

jaha sitter hemma hos robin sj. eller fredrik (broder född 96) är här men robin är o simmar.. o innan fredrik kom var jag helt ensam! panik panik lite små läskigt gillar inte o vara hemma ensam i ngn annans hus :S

borde eg plugga men kände för att skriva en trudelut var ju ett tag sen sist.. stundentskiva igår o i lördags :D o chaplins bar i fredags måste säga att jag startat mitt 18 åriga liv lite "bättre" än somliga andra, nämner inga namn :P var iaf riktigt kul igår o jag kände mig så jävla cool, snygg m.m. haha jag får helt enkelt ta o gå på maskerad lite oftare :)


stort tack till filling för all hjälp :) lovar att locka ditt hår ngn gång ;)

var ju lite roligt i lördags också. haha örfilade alm shit hårt *stolt* xD haha han förtjänade det för alla ggr han har plågat mig (kittlat m.m.) han fick nästan tårar i ögonen tom! o tjejen som satt o flörtade med robin xD herre gud hon kan inte haft mkt innan för panbenet om hon inte fattade att jag o robin var ihop lr om hon inte trodde att vi märkte aja alla är inte så diskreta som jag hrmpf.... var lite kul när en kille gjorde sönder ett såndär stacket de har utanför klubbar med rep. aja ingen kommer ändå fatta men det var kul :) han var en sån där typ som jag föll för förut.. piercingar o det köret helt enkelt, fast nu har jag min robin <33

i söndags var jag o robin hemma hos robins kusin på typ släktträff för fredrik o kusinen hade fullt år.. vi åt grönsakssoppa som såg ut som typ spya men var riktigt god ifall ngn undrar.. sen fick fredrik en waveboard han var sjukt söt när han såg packetet höll typ på att börja gråta av glädje :) o jag o robin fick värsta suget att flytta hemifrån när vi var i lägenheten, fett najs det skulle vara :)

i fredags var ju en historia för sig också thihi :) lite halv pinigt i början men större smile än det i mitt ansikte får man nog leta efter xD haha o efter att towe hade åkt hem satt jag o robin kvar ett tag o pratade. o måste erkänna att jag är sjukt stolt över min annars väldigt stelbenta pojkvän som trots mkt om o men dansade med mig i lördags o sj tog initiativet igår :D det kallar jag framsteg :D

image122
från igår, vi är bakom "kaninen"

ne nu borde jag nog plugga igen. just det skulle skriva en trudelut om karin gren också.. hrmm jag struntar nog i det o sammanfattar allt i en bild istället :) detta är vad jag kallar galen blick xD



pussipuss

Puls in my rumpa

blää sitter med försöksplaneringen hemma hos robin o det går BAJS! blää blää blää. aja ska bara skriva metod kvar nu. problemet är bara att jag inte har en jävla aning om hur jag ska genomföra labben :S så sitter o väntar på att robin ska sluta prata med sin fader så jag kan disskutera det med honom.. o nu blir han säkert sur för att jag inte pluggar.... för vi skulle titta på film.. ne bajs på biologin helt enkelt.

känner mig iaf väldigt duktigt sprang 3 km med robin idag :) trodde aldeig att jag skulle orka det men det gick riktigt bra skulle nog orkat springa 1,7 km till som robin gjorde men men. riktigt stolt ändå var typ 100 åt sen jag senast sprang..

ser iaf riktigt mkr fram emot imorgon.

nu är biologin inlämnad o robin blev sur.....

pussipusss

Tack tack

jaha så var man 18 :) o det känns faktiskt riktigt bra, var inte alls så hemskt som jag trodde! ett jättestort tack till alla som grattade mig o fick min dag att bli jättebra <333 ett extra tack till siri för den goda tårtan :)

image120

pussipusss

Hemma igen.

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade igen men kan faktiskt skylla på att jag har varit på Rödön.. riktigt stolt över mig själv som överlevde där ute thihi :) nästan iaf. de hade ju tom kylskåp!! som gick på gas, hade ingen aning om att sådant fanns... så det var inte så farligt lite äckligt bara att man typ aldrig tvätta händerna eftersom det inte finns ngt rinnande vatten där :S o skulle man tvätta sig var det med sjövatten iof var det väldigt rent men ändå.. nu är jag iaf hemma :)

min sista dag som 17åring. lite väldigt läskigt. usch. blä blä blä.

pratar med robin som jobbar fast nu pratar han med en kund thihi. 124kr gick det på. en dyr grillkiosk han jobbar på min älskling. jag borde iof plugga.. har iaf skickat in kärlekens kemi nu, den blev bajs dålig. o svenskan är så gott som klar :) bara plugga biologi kvar :(
o om ett tag kmr karin gren hit :) vi ska fira min födelsedag i förtid. hon har köpt en perfekt present - läskigt haha

valborg var ju en historia i sig också.... ett jättetack till elise som räddade min kväll :D blev jätteglad när du ringde! annars hade jag bara varit shitsur resten av kvällen också haha. stackars robin som får stå ut med mina humörssvängningar xD hahahaha jag har blivit fett våldsam mot honom på sistone.... haha gör honom illa typ hela tiden fast inte med menning oftast iaf... typ råkade slå honom mellan benen igår kväll......... mindre lyckat.. aja jag kommer få kortare näsa pga av alla ggr han har mosat den så då vi är nästan kvitt xD

nu ska jag ta ut köttbullar ur frysen.
Pussipuss