Burnout

Tjoo alla söta :)
sitter hemma hos mamma o funderar över livet.. kanske inte riktigt sant, funderar snarare på om jag ska våga erkänna att robin försöker få över mig i datorvärldens "underbara" värld.. har idag o igår ägnat mig åt både CS, Wc3, burnout (xbox) och ett kort försök att lära mig halo även det xbox men den karriären avslutades illa kvickt då jag blev asagresiv på robin för han inte lärde mig ordentligt hur man gjorde o för att det inte gick o styra....
men måste erkänna att jag äger på burnout! de andra spelen behöver vi dock inte prata om xD

ska åka hem till pappa senare ikväll o möta upp robin där :) o imorgon blir det till att leta efter nya skor + väska. det är så himla härligt med lov att det finns inte!
pussipuss


Peacekeeping

har varit ute på nattövn i helgen.. o det spelar verkligen ingen roll att det typ var världens lugnaste övn ändå kmr man hem o är helt körd i hela kroppen. kan bero på att även om det var en stört lugn övn så var det min första övn som grpch o FY FAN VA JOBBIGT DET ÄR!! har sprungit runt som en galning hela helgen för att få order av plutch, dela ut order, se till att alla mår bra, få order av instruktörer, "grpchmöte", vara en god föregångsman osv osv listan kan göras oändlig med andra ord känns det som. men det har iaf varit en riktigt kul o framförallt extremt lärorik helg :)
även fast skjutning o göra rent vapen är bajs.

o jag måste erkänna att jag blir stört taggad på att göra lumpen + utlandstjänst när man är ute på övningarna, verkar så otroligt intressant! shit va nördigt det låter xD haha men ändå :) så jäklarns vad jag o towe ska träna efter lovet :D

ne nu ska jag koka min pasta så middagen blir klar :) o sen ska jag åka till min älskade pojke <3
Pussipuss

En promenad med Karin Gren och Marängsviss utan maräger senare.

tog en riktigt trevlig promenad med karin gren ikväll o pratade igen träning, viktminskning, skolarbete o allt möjligt djupt o spännande :) kom hem o var sjuukt sugen på marängsviss. eg var jag sugen på det redan igår men då fick jag ont i magen o sen var suget som bortblåst men inte ikväll :D så efter att vispat grädde, gjort chokladsås, skivat bananer, tagit fram glass o insett att vi inte har ngr maränger avnjöt jag o mamma en riktigt god "efterrätt"
man måste ju bygga upp sig inför min o towes framtid som träningsnarkomaner :D faan va vi kmr bli snygga o framförallt stört starka!

Pussipuss o god natt

Miljökunskapen delvis avklarad :D

gick helt ok på provet idag även om jag inte han skriva mkt alls på trean :S aja känns så jäääkla skönt att ha det avklarat nu att det finns inte! bara hinduismen imorgon o det faktum att jag glömde boken i skolan så måste åka dit o plugga på morgonen lite segt o miljögiftsinlämningen! sen är det HÖSTLOV!!!!
är faktiskt taggad på multi-kulti imorgon också eftersom jag inte behöver göra ngt utan bara kan gå runt o äta av spanien :D med andra ord nachochipsen thihi :)

man måste plugga med fina färger liksom :)

ska sova sj inatt snyft snyft andra gången den här veckan ännu mera snyft o eftersom jag ska ut med militären i helgen blir det totallt TRE ggr den här veckan! typ aldrig hänt när vi båda är hemma iaf inte på vääääldigt lång tid.. men men kan va bra det med av ngn konstig anledning sover jag mkt mera om jag sover sj ;) men sover iof mkt bättre tillsammans med min älskde buwspojke <3

Pussipuss

Spara & publicera

tjoo :) sitter hemma hos pappa o har precis skrivit klart svenska grejset, känner mig faktiskt riktigt stolt! så nu är det bara miljökunskapsprovet, gåspennan, hinduismen, miljögiftinlämningen kvar.. o det faktum att jag måste gå till militären imorgon vilket med andra ord betyder att jag inte kommer hinna plugga mkt alls då... men efter det då är det äntligen höstlov :D woohooo :D

sen en annan bra sak idag är att jag har kommit fram till att jag inte ska ha bankkort hos swebank, så för tillfället lutar jag åt nordea.. men känner att jag iaf måste kolla in SEB o handelsbanken innan jag beslutar mig. o så hämtade jag ut mitt studiebidrag så nu känner jag mig rik! så nu blir det till att köpa strumor o vinterskor/stövlar :D o lite annat smått o gott thihi :)

Pussipuss

Plugg hos Robin

sitter o pluggar hos min älskade pojke men nu ska vi alldeles strax äta väntar bara på att riset ska bli klart. har kommit fram till att svenskagrejset inte var så lätt som jag först trodde.. o att jag inte har ngn aning om vad jag ska skriva på gåspennan.. o att robin är väldigt dålig på att plugga strukturerat inte för att jag är så mkt bättre men ändå :) o att jag är stöört sugen på choklad!

tack så jättemkt för igår towe! det var supertrevligt :)

Pussipuss

Trädgården.







Trööööött.

är så jävla trött att det finns inte! helt sjukt seg o lite lagom ont i huvudet. alkoholens negativa sidor även kallat. jag o robin var hos hans klasskompis viktor aka snigeln igår. var riktigt trevligt :) även om jag blev lite väl agressiv där ett tag... typ gick runt o bitchslapade robins kompisar inte bra inte bra! blev kanske lite väl mkt drika för mig. lite roligt att det var massa 1or där från högland, fast de var ungefär lika borta som jag så så mkt gjorde jag inte bort mig xD sen måste jag verkligen börja jobba på min disskreta sida! lr snarare odisskreta sida...

o min underbara pojke är ju för söt! i torsdags när jag skrev att jag skulle sova ensam så tog robin bilen hit utan att säga ngt till mig.. o sen ringde jag när han satt i bilen för att säga godnatt o så prata vi lite, han säger alltså inte at han sitter i bilen på väg till mig o sen efter ett tag säger han "såg du paketet jag hade lagt utanför din dörr?" o efter lite om och men fick han mig att gå ner o kolla vad det var för ngt han hade lagt där o då satt min älskade pojke där på trappen :D blev så otroligt glad att det finns inte o får fortf ett töntigt leende på läpparna bara nu när jag skriver om det thihi :)

ne nu ska jag sätta igång o städa mitt alldeles för stökiga rum, tänkte även borra upp ett hyllplan om orken räcker så långt :)
Pussipuss

En paus.

kände att jag behövde ta en liten paus i pluggandet börjar bli stört trött.. iof har jag vart trött hela dagen men ändå nu kände jag verkligen hur ögonlocken började åka ner.. känner iaf att jag har ganska bra koll på det här, eg inte alls så bra som jag  borde men jag är inte helt ute o cyklar heller :)

nu ringde min älskade pojke så nu blev det en 12 minuter längre paus än jag tänkt så nu blir det till att sätta igång med religionen direkt! fast inte så länge för sen ska jag gå o lägga mig. o sova sj för första gången sen d-mark..

hade även en trevlig pratstund med jon idag på 12an innan föräldrar+elever mötet.

Pussipuss


Spara som utkast.


känner mig tom i huvudet.. med andra ord förvänta er ett menigslöst inlägg. men har man lovat att skriva en trudellutt så måste man ju hålla det :)

känns iaf hur skönt som helst att jag klippte o färgade håret igår. håret hade börjat bli lite väl tungt vilket resulterat i att jag har haft det uppsatt typ hela tiden men nu ska det bli ändring på det :) det här blir värsta klippa-håret-veckan för våran klass xD typ alla klipper sig just den här veckan känns det som..

jag har också kommit fram till att jag ALDRIG tänker spela schack mer med min pojkvän.

och det vore trevligt o komma förbi kyrkan idag o titta på alla duktiga tvåor + johan s.

och jag kmr få gå upp astidigt imorgon men det blir iaf skönt med innejympa :)

och...

Pussipuss

Från ett mulet Gilleleje

sitter nere i svinkalla ateljen (stora sovrummet) blir med andra ord ett kort inlägg så jag inte hinner frysa tårna av mig! vi har tagit en låång promenad idag bort till fyren o kom hem för ett tag sen lagom blöta o trötta i benen. gårdagen ängnades åt köpenhamn där jag kärade ner mig totallt i ett par skor, robin börjar få konkurrens haha ;) de var iaf hur snygga som helst o skulle jag varit miljonär skulle jag köpt dem direkt även om jag aldrig skulle kunna gå i dem.. hittade en jättesöt klänning idag på saint tropez också men den var tyvärr lite för stor :(

 

imorgon åker vi iaf hem o då firar jag o robin 9 månader <3 helt fantastiskt underbart om jag får säga det sj :) tänk vad tiden går snabbt! har iaf varit världens bästa månader tillsammans med min älskade pojke <333


Förhandsgranska.


gick helt ok dåligt idag på förhöret kmr få ig men just nu orkar jag inte bry mig för det är inte värt det.. var iaf väldigt trevligt o åka till donken sen o äta upp sig lite med laura o elise :)
nu är jag iaf ute på lidingö o robin håller på o nördar sig med sin lånade projektor, nästan det ända han pratar om nu för tiden, projektorer, högtalare o hemmabio center xD haha ne men han är väldigt söt när han håller på med det även om han blir lite små sur när jag säger att han är söt "fanny! jag är inte söt, jag är cool!"

nu fick jag helt hjärnsläpp. men har iaf kommit fram till att jag vill gå ut mkt oftare för jag mår så himla bra av att dansa o bara vara glad thihi :)
Pussipuss

Bakis o allmänt seg.

måste verkligen plugga men ett liiitet inlägg kan ju inte skada.. hade riktigt trevligt igår förutom när jag smakade av elises tequila-cider blandning, fy faan säger jag bara! fick världens spyattack men men har vart med om värre :) ne robins kompisar är väldigt söta ibland med andra ord under alkoholpåverkan.. apråpå söta så var ju han som kom till mig där på slutet med sin "kärleksförklaring" också lite rolig, jag blev iaf glad :) vem skulle inte bli det liksom?!

idag är jag iaf allmänt bakis o det extremt sega vädret gör ju en inte direkt på bättre humör, kan iaf glädja mig åt är att robin också är bakis mohahaha men nu ska jag fortsätta med fysiken känns iaf ganska bra det jag gjort hittills men det är ju inte till ngn tröst när det gäller jonas superprov...

Pussipuss

Kanelbulle.




idag är det lördag om det är någon som har missat det. sitter hemma hos pappa o borde ha börjat plugga på fysiken för länge sen.. filmen vi såg igår var iaf riktigt bra tyckte jag. righteous kill hette den o skulle kunna tänka mig o se den igen för då kmr det nog bli som att se en helt annan film. ikväll blir det iaf utgång :) fast de har inte bestämt vart vi ska ännu xD o jag o rbin passade på att hämta ut våra medlemskort på chaplins igår så det är bra. nee jag undrar hur det blir ikväll.. men det blir nog bra :)


o jag vill verkligen skaffa ett jobb fort som f*n, vill köpa så himla mkt grejer men då måste man ha pengar o det har inte jag... vill åka ner till d-mark på höstlovet ngr dagar med min pojkvän också, det skulle vara så himla mysigt men frågan är hur vi skulle få råd till det.. aja klar deppat om det! jag lever o är frisk o det är huvudsaken :D



Pussipuss


Virus.

nu har jag o robin äntligen vart o hämtat ut antivirusshitet o min älskade pojke installerat det. vad skulle jag göra utan honom?! o nu står han o diskar efter våran middag :) vi ska iaf alldeles strax åka in till stan o gå på bio med robins kompisar eg var det tänkt att vi bara skulle ta det mysigt o göra precis som jag ville men jag vill inte att min pojkvän ska bli sedd som världens toffel thihi :) så nu blir det bio o det gör absolut ingenting!

nu var det ngt klokt jag skulle skriva men det är som bortblåst aja :) samlingen var iaf inte så där superbra...

men nu ska jag packa :) trevlig helg!
pussipuss