Röd.

är på allmänt segt humör o har varit det nästan hela dagen.. för det första har jag sovit shitdåligt i natt har bajsont i ryggen o känner mig bara allmänt bläää. så nu är jag assugen på att gå o sätta mig på ett fik med ngn låsaskompis (för jag vill inte att ngn riktigt person ska behövas utsättas för mitt klag (förutom det här på bloggen)) o tröstäta o klaga över att livet är orättvisst.
o jag vill verkligen ta lumpen. känns som det är dags att göra ngt åt det men min onda rygg vill inte sammarbeta ngnstans! o bläääääää!!!!!!!
o sen är jag assugen på choklad o massa sötsaker! livet känns helt enkelt bajs just nu o jag behöver tvätta håret o pappa har ingen dusch o just nu känns det som om allting går emot mig.

o för den som ännu inte har förstått det har jag PMS o det suuuuuuuger punkt slut.
Pussipuss

AJA SOFYA

sitter hemma i min ensamhet hos mamma o väntar på att kl ska bli sent. för då ska nämligen jag åka till t-centralen o möta upp robin o sen även pappa o simon o lite släkt på pappas sida så ska vi gå o äta middag på en sviingod restaurang. iaf var det sviingott föra gången jag var där :) den har turkisk mat på det turkiska viset förstår ni..

har varit ute vid livgardet idag o byt mina militärbyxor o hjälpt rekryterna att få deras första uniform. o imorgon ska jag ensam ta hand om dem tillsammans med ngr instruktörer vid ängby slott.. det blir läskigt för då finns det ingen duktig jag kan fråga om hjälp!! men det ska nog gå bra ändå :) alla andra äldreelever är nämligen ute på nattövn o eftersom jag ska på middag nu ikväll måste jag hjälpa rekryterna imorgon istället..

har funderat lite på skivan också o har inte kommit fram till ngt bra men tkr berörda parter ska prata ihop oss på måndag :) haha o en viss person är väldigt rolig fick jag veta idag av en tjej på militären som känner henne som vi alla har våra egna tankar o åsikter om.

Pussipuss

Frans August.

har varit lite halvdött på bloggfronten här ett tag o det beror på att mitt antivirus program har gått ut på min bärbara dator så måste springa till affären där jag köpte datorn o hämta ut mitt program som jag beställde för drygt 60 dagar sen.. vill nämligen inte gå in på internet först jag har det så nu sitter jag med våran gamla stationära dator hemma hos mamma :) därför har jag även inte kunnat skicka bilderna från elise till elise o siri bara så ni vet, men ska skicka dem så fort som möjligt :)

min älskade robin är ju bara för söt!! han har "jobbat" idag på en ljudaffär hela dagen, utan betalt. o igår satt han o läste på deras forum om affären o pluggade på glosor om ljud. han vill ju såklart börja jobba där men då måste man vara cp-duktig så nu går han bara runt där o försöker lära sig allt. tänk om han var lika intresserad av skolarbete haha tänk vad han skulle kunna hjälpa mig då!!!


o vidare till dagens studentskivebokande :D haha han måste ju tyckt att vi var lite roliga/korkade xD ne men jag tror det kmr bli shitbra helt enkelt :D hoppas vi får in tillräckligt med folk bara. men det ska nog gå :)
tycker iaf lokal är asbra! ändra färg på väggarna liksom vilka andra ställen kan det?!

Pussipuss

Intervju.


hrmm gick relativt bra på intervjun idag, han skulle intervju en till idag o sen bestämma sig o återkomma imorgon. o för tillfället är mitt största problem om jag får jobbet! de har som mål att man ska jobba 4 ggr i veckan!!!
ingen chans i hela världen att jag kmr klara av det o det sa jag till honom också så det skulle inte förvåna mig om han inte ringer men seriöst 4 dagar per vecka! o sen så när jag satt o väntade på intervjun som jag förövrigt kom försent till (pinsamt!) ringer en tjej från det andra stället där jag skickade in mitt cv till, även det telefonförsäljare, sa iaf till henne att jag skulle ringa tillbaka imorgon o då tänkte jag kolla lite med deras löner osv..
iaf gick typ runt halva sundbyberg + ulvsynda innan mamma lyckades förklara rätt väg via mobilen o det var därför jag kom sent.. så nu har jag stört ont i fötterna o robin har lovat att massera dem när han kmr hit thihi :)

nu ska jag fortsätta med svenska brevet, eller rättare sagt läsa igenom alla texterna igen.. seeegt.
pussipuss

Söndag

är en sån där ångest dag. man vet att man verkligen borde plugga.. o ändå kmr man på 1000 andra grejer som är mkt roligare att göra lr så gör man ingenting men ändå tar det emot att börja skriva på svenskabrevet t.ex.. o sen ikväll kmr man ha ångest för att jag inte har gjort ett piss under hela dagen. men men religion kmr jag iaf plugga, man måste ju få g imorgon på provet... sen ska jag åka hem till pappa o vattna alla blommor där.. o sen bär det av till min älskade pojke :)

hade det übertrevligt igår med marre, sofia o karin. vi satt o åt middag i en evighet o pratade om allt möjligt mellan himmel o jord. kändes verkligen som på den gamla goda tiden på högstadiet då vi typ åt middag tillsammans hela tiden o satt o pratade o bara hade det allmänt bra :) vi kom fram till att vi helt enkelt måste ses oftare, en väldigt bra idé tkr jag.

appråpå idé så har jag ingen anning om vad jag ska göra på mitt projektarbete.. jag vill göra ngt kul o hur ska man sen koppla det till ma, fy, ke lr bi känns helt omöjligt.. riktigt segt att de inte hade med teknik då hade jag kunnat bestämma mig på nolltid..

pussipuss

God morgon.

känns lite som när jag var singel nu när jag har en hel helg för mig sj.. visst sova utan robin var det inte sådär jättelänge sen jag gjorde men sen att ha en hel helg för sig sj hemma var typ en evighet sen.. o jag har sjukt stort sug att gå ner o baka scones, också en sån där grej som jag bara fick för mig att göra när jag var singel.. o sen är jag taggad på att festa, dricka lite lagom alkohol så man blir så där lagom fnittrig o skaka ass till sån musik man bara inte kan sitta stil till.. känner mig som en liten fjortis igen xD haha ne men ngn gång ibland måste man faktiskt få vara sugen på det också tkr jag!

ska iaf träffa marre, sofia o karin lund idag o äta middag hemma hos pappa, som på den gamla goda tiden på högstadiet liksom :) ska bli jättetrevligt var typ ett år sen jag träffade marre känns det som! sen ska jag plugga o städa idag segtsegtsegt men men, ngn gång behöver man göra det också.

ne nu ska jag gå ner o äta frukost fast shiter nog i att göra scones..
pussipuss

Samling.

dagens samling gick riktigt bra tkr jag :) folk skrattade ju mkt mer än vad jag trodde, lät t.o.m. som ngr grät av skratt vilket känns väldigt skönt! det var ju våran sista samling så då måste den ju bli bra..

ikväll ska jag iaf bara ta det lugnt vilket faktiskt känns riktigt skönt. är sjuukt trött fast samtidigt är jag stört taggad på att göra ngt fast då skulle jag säkert bara somna xD o min kära nördiga pojkvän ska lana hela helgen vilket jag har delade åsikter om.. tkr det är bra på ett sätt då får vi lite tid för oss sj o han tkr det är så kul så det är bara för mig att härda ut... alm tyckte jag skulle smyga dit o ha sex med honom när de andra sover xD men det tyckte verkligen inte jag! jag får köra på lysistrate-tema inget sex först han slutat lana helt enkelt xD haha. nee usch, det är helt enkelt ngt som stör mig med lan kan inte sätta fingret på vad det är men ngt är det... jag vill iaf att robin ska lana bara så ingen får det om bakfoten!

ne nu ska jag göra ngt vettigare som typ ingenting :)
pussipuss

Aaaaj

min underbara pojke sitter o masserar mig o fyy faaan vad ont det gör i axlarna måste va hur stel som helst... men iaf. hoppas verkligen att våran samling blir bra! blir till at fixa olivträd hela dagen imorgon men det ska nog gå bra :)

o för två veckor köpte jag, robin o simon en ljusängel för att kolla hur det skulle bli med vingarna. typ exakt likandan som den på bilden.. så i tände vi den nu när vi åt middag o nu 1,5 timmar senare har det redan slocknat o det har runnit ut massa stearin över talriken vi hade det på. med andra ord köp inte såna guldänglar, det är en dålig affär!

nu vill robin äta massa glass, fattar seriöst inte hur han kan äta så mkt! han blir ju aldrig mätt helt otrolig.. o jag vill se chocolat men det vill inte robin uten han vill se en typ fbi-film med massa pang pang... livet är jobbigt ibland xD

Pussipuss







I väntan på Robin

sitter i min säng o väntar på min älskade pojke.. tänkte lägga upp ngr bilder som jag just tog från mitt rum men blåtanden på datorn ville inte fungera så det får bli ngn annan gång :) men det är verkligen så himla fint med mina kuddar från indiska som för övrigt var ett riktigt kärlek-vid-första-ögonkastet-möte med o mina fina näckrosor med värmeljus i. helt underbart säger jag bara så länge man skippar att titta på skrivbordet......

ne nu ska jag läsa i dvärgen...... tills robin kmr.. vilket inte borde dröja så lång tid :)
Pussipuss


f.v. karin gren - en väldigt gullig tjej som jag tkr väldigt mkt om men som ringer lite väl ofta ibland.. :P
      fanny dahlberg - ägare av denna blogg..

Svart hål.


känns väldigt bra att jorden inte har gått under.. undra hur de skulle bli om jorden åkte in i ett svart hål... skulle allting bara ta poff slut lr skulle det dras in långsamt?!  fett hemskt ifall det är så o se hur alla åker in i ingenstans av en superstark kraft...

var o simmade efter skolan idag. simmade faktiskt 1km! riktigt stolt om jag får säga det sj, tyckte faktiskt jag simmade på riktigt bra fast tänker inte nämna här hur lång tid det tog xD nu luktar iaf mitt hår klor o jag känner mig allmänt död i kroppen men efter vilodagen imorgon kmr jag vara fit for fight för att simma igen på fredag :)

min typ 1a pojkvän som jag kmr ihåg har lagt till mig på facebook, lite kul :) kan ju inte säga att jag kände igen honom direkt... var typ i 2an lr nått sånt.. han var kusin till min bästa kompis o jag tror knappast vi pussades ens, men tänk vad livet var skönt och okomplicerat på den tiden!

pussipuss

Bajslärare!

Jävlabajspissshitlärare!

så då vet alla vad jag tkr om jonas så nu kan vi lämna det ämnet... pratar med knutby-johan på msn han är för rolig han.. han tkr att vi ska komma o hälsa på i knutby igen o blev jätteledsen när jag inte hade sagt till honom när jag var där i somras xD

ska till militären sen ikväll.. o då kmr det vara massa nya där ska bli lite små kul mins ju sj hur det var i början så himla nytt o spännande o så stört roligt. synd bara att jag tappade fotfästet i samband med det men nu tkr jag att mina fötter börjar fastna igen så det är bra :) hoppas det börjar många bra bara :) vill inte ha en viss typ av människor dit, kan man inte ens knytta en vanlig rosett... ne stopp fanny! inte mera shit prat...

ne nu väntar svenskan.
pussipuss



Äppelmos.


jag tkr om äppelmos, spec det från björkö som mamma lr mormor gör själva. o när jag kom hem idag mötes jag av en stark äppeldoft o när jag sen kollade in i köket står världens största bytta där med nygjort äppelmos, Mums!

lite senare kom mamma hem, vi satt o prata ett tag om allt möjligt o kom sen in på d-mark.. ska jag följa med dit lr inte det är frågan? eller som elise brukar säga banan lr kiwi det är frågan..ne men vet helt enkelt inte hur jag ska göra. vill jättegärna komma dit ngt mer i år men då skulle vi vara där när jag o robin firar 9 månader o dessa dagar är heliga. med andra ord vill jag enbart vara med min älskade pojke då. i-landsproblem jag vet men ändå..

ne nu blev det tomt i hjärnkontoret. funderar lite på vilka skor jag ska ha på mig imorgon o det kräver största möjliga koncentration! måste fundera på en sak till också, så:
Pussipuss

Rekryteringsövning.

borde eg plugga fysik men tänkte bara säga hej. var ju ett tag sen jag uppdatera nu. o måste kolla att datorn fortf fungerar efter att robin har lånat den i helgen.... med andra ord har han installerat massa nördspel. haha jag ska inte alls plugga fysik utan menade såklart religon :)

jag har iaf varit ute med militären, trevligttrevligt.. fast ngt med andra ord mkt segt ett vi slutade 2 timmar försent. jag höll på att få hysteriskt sammanbrott o tyckte sjuuukt synd om min älskade pojke som satt o väntade på mig i sin bil under tiden. nu ska jag plugga....

pussipuss

Smidigt?

haha min mamma är ju för rolig! haha igår skulle hon spika en brandfilt.. o så lyckas hon spicka rätt in i en elsladd, vad är oddsen liksom?! proppen gick o det blev becksvart på nästan hela övervåningen o intrernet, telefon o tv:n stängdes av.. smidigt kallar jag det! nu är iaf allt fixat men mamma var bara för söt när det hände hon fick värsta paniken xD

skippade gympan o bilden idag kändes så onödigt o gå dit o har dessutom lidigt av pissont i magen även kallat mensvärk under dagen vilket är mindre mysigt... spec när ens annars underbara pojkvän tror att man har pms o retar en så jag håller på att bli galen!  haha ne men höll verkligen på att bli aggresiv igår på honom, med andra ord pms xD

just nu är robin iaf så där underbar o nere o kokar popcorn till oss thihi :) så ska vi se på ace ventura. har redan börjat se lite men sen blev suget efter ngt att tuga på för stort :) har iaf inte hål i tänderna så det är bra :D

ne nu ska jag lägga mig på mage o vänta på robin o be för min mages välbefinnande!
pussipuss

Ibland

vill jag skaffa en ny blogg.. en anonym blogg som ingen vet att det är jag som skriver på.. men vem skulle läsa den? o fett deprimerande o inte ha ngn som läser alls. men ändå det vore väldigt skönt ibland.. kunna skriva exakt vad man vill utan att ngn får reda på att det är jag som har skrivit det..

ne men asså jag vet helt enkelt inte hur jag ska förhålla mig till det.
Pussipuss

Fysik.

blää sitter i pluggar inför fysiken imorgon o det suger. tkr jag fattar shitbra när jag läser i boken men sen när det kmr till uppg shiter det sig.. fast om jag ska vara helt ärlig har jag inte gjort en enda uppg, har ingen miniräknare men de jag gjorde igår shet sig så antar att det skulle göra det nu med..

hälsade på i robins skola när vi slutade o var med på deras fysiklek + klassråd.. fysikläraren var ju mkt bättre än våran men kanske inte riktigt så "konstig" som robin sagt.. fast enligt robin var det deras tråkigaste lek med honom hittills.. han kanske uppförde sig lite när jag var med haha xD st eriks är iaf SHITläskigt!! den är gigantisk o massa konstiga människor!! o robins klass är nästan minst lika läskig den! kan iaf erkänna att jag är extremt glad att jag inte går i hans klass.. vissa verkade ju vara dumma i huvudet på riktigt.
bara deras hissar får ju en att nästan kissapåsig. ne usch.

ne usch o fy o bläää ibland kan man ju undra vad jag tänkte med..
Pussipuss