"Göran min pojkvän"?!


Assså..
vem är "Göran min pojkvän?!?!?!?!"

sitter o läser massa gamla inlägg där det står om honom hela tiden..
o vem f*n är denna människa?!?!
haha så snällasnällasnälla om ngn av mina lära vänner kmr ihåg det kan ni väl upplysa mig om detta :D

"sen är jag nästan lite stolt när det gäller "göran min pojkvän" XD så nu är det bara att fortsätta vara sådära allmänt trevlig så ska vi se att lauras inte sista chans kmr snart.. hoppas iaf :) skulle iof hinna döööö innan men iaf.. det är bara att hålla tummarna så thihihi XD"

"o idag kmr jag bryta min nya fredagstradition eftersom min mobil bajsar, eller rättare sagt sim-kortet... som en ledtråd kan jag ju säga "göran min pojkvän" o efter två ggr blir saker faktiskt en tradition.. XD"


pinsamt att jag glömt bort vem mitt "ex" är haha

Pussipuss

Kommentarer
Postat av: Laura

haha! är det inte nån kille som du smssade massa med också hade han en snygg kompis som du skulle fixa ihop mig med men så tyckte du det var pinsant att fråga och jag tjatade på dig asmkt haha eller minns jag helt fel? :p

2009-08-12 @ 23:06:02
URL: http://graciie.blogg.se/
Postat av: Victoria

nja, ger mig en form av kontroll & när man lyckas -> underbar känsla. Det här med dieter är bara att sätt att underhålla&sysselsätta mig själv på när jag är uttråkad

2009-08-13 @ 00:46:54
URL: http://ohvicky.blogg.se/
Postat av: Fanny

haha okej :D men jag har väl aldrig smsat massa med ngn (a) ? men det kan säkert stämma. haha undra vem det kan varit iaf.. har inget som helst minne av honom.. stackars kille haha..

2009-08-13 @ 19:37:29
URL: http://tjoohooo.blogg.se/
Postat av: Filippa

NEEEEEEEEEEJ! "göran" är snubben som du träffade på mitt landställe samtidigt som jag träffade iwan och han skulle fixa falskleg åt laura

2009-08-14 @ 17:59:45
Postat av: Fanny

hahaha vaa nej.. han skulle väl inte skaffa falsk leg åt laura :S lr vilken snubbe? lr va nej.. det var ju du som hade kontack med han som skulle fixa falsk leg.. fast det kan ju varit han från ljusterö ändå fast då fattar jag inte varför laura tjatade på mig om det..

2009-08-14 @ 20:47:13
URL: http://tjoohooo.blogg.se/
Postat av: MizthaNguyen

Hejsan! tänkte bara påminna er om min NYA dansvideo (c-walk) till min flickvän på det snaste inlägget, hade gärna velat ha just ERAN åsikt! helst på youtube så att videon "växer" så att säga :)



http://mizthanguyen.blogg.se/2009/august/mizthanguyen-dedicated-to-you.html#comment



(ifall ni vill länka video på eran blogg, så är det bara att säga till, tack i förhand! :)

2009-08-23 @ 16:37:23
URL: http://mizthanguyen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback