Lill-Lördag


thihi nu ska jag alldeles strax springa iväg o träna med towe :) blir ett aerobics pass med förhoppningsvis våran favo-ledare :D tänkteköpa ett par billiga strumpbyxor innan också om jag hinner. måste ju ha ngt att ha på benen ikväll :)

känner att miljökunskapen håller på att tråka ut mig totalt! vet inte vad jag ska skriva lr någonting känner verkligen noll inspiration! med andra ord väldigt tur att det blir utgång ikväll så kanske jag kan hämta lite inpiration därifrån :)


Pussipuss

Thihi

sitter hemma hos mamma nu o det är ngr människor här o ska sätta upp radonmätare.. lite jobbigt, man vågar ju inte göra någonting typ o jag hade ingen aning om att de skulle komma hit så fick värsta chocken när de låste upp dörren o kom in.. men men.. nu tkr jag iaf att de kan gå de har varit här üüüüüberlänge...

äntligen nu gick de!!!! fattar inte att det kan ta typ 2 timmar.. iaf nästan två timmar har de varit här inte bra.

är iaf stört taggad på utgång imorgon :D!!! ska bli fettkul! man lever ju bara en gång så va gör det om man är lite trött på torsdag liksom :D o vet precis vad jag ska ha på mig på överkroppen :) mitt linne som jag köpte med towe för det var ju fatiskt väldigt billigt även om det var väldigt onödigt eg.. thihi :D

börjar bli lite stressad över va jag ska ge min älskade pojke i födelsedagspresent också.. varför skulle jag o tove börja prata om det på mattelektionen?! hade inte alls börjat tänka på det o nu känns det helt plötslig überbråttom o komma på ngt perfekt... sen måste man ju hitta på ngt söt till alla hjärtans dag också.. aja det fixar sig :)
bild från min o min älskade pojkes 1års dag - världens godaste sorbet!

ne nu måste jag plugga..
pussipuss

Sitter i Robins skola på Teu lektion.

läskigt läskigt säger jag bar! hans skola typ bits ggr 1000 uschsschusch. får typ hjärtklappning varenda gång jag går hit... o nu sitte typ alla o kollar youtube klipp på lektionen.. fatta glad jag är att jag inte började här?! iof hade jag aldrig tänkt det men ändå...
tkr synd om min älskade pojke som har gått här i snart tre år....

gick iaf ganska bra på matte diskreten peppar peppar ta i trä men jag hoppas verkligen jag får g o jag borde verkligen få det annars blir jag väldigt ledsen...

satt brevid 2 lite roliga tjejer på tbanan på väg till skolan idag.. fy faaan va fullt ena tjejen hade sminkat sig typ det hemskaste jag någonsin sätt. fatta illa det var då!

o sen tkr jag cornelia kan ta o bli frisk snabbt!
Pussipuss nu ska jag passa på o göra lite nytta :)

Pluggar.

har pluggat mer eller mindre effektivt hela dagen, just nu mindre effektivt.. jag är verkligen inge bra på att plugga om jag inte känner mig pressad! o matte diskreten känns det som jag kan eftersom jag pluggade det innan jullovet... men imorgon då jäklarns!

sen var jag o robin på chaplins bar igår :D så himla många roliga människor det fanns o titta på där! typ värsta fjortispojken o hans flickvän, en kille med mössa som trodde han var ascool, lite tanter som sjöng karoke o lite gubbar som tittade på :) m.m. var iaf väldigt mysigt o väldigt roligt o dansa med min älskade pojke, visade upp lite av friskis&svettis stegen thihi från gårdagens danspass :D

sen har jag fattat mig på blåtandsfunktionen på min dator idag så skickade över lite bilder från mobilen :) bland annat den här på söt björkö kattunge :)
och jag innan gårdagens tränning :) o det lär bli många fler danspass för min del!

sen tkr jag det var allmänt dåligt att blondinbella åkte ut ur lets dance! även om hon inte var världsbäst på o dansa så var hon betydligt bättre an vissa andra..

Pussipuss nu ska jag plugga lite till innan jag ska åka till towe :D

Gratis Bio är Bäst!

Jag har alltid varit lite misstänksam mot olika gratissidor, fungerar de verkligen osv.. Trots detta blev jag medlem på gratisbio och ingen av mina misstänkar infriades!! Gratis bio fungerar verkligen!
det är lätt att få poäng och redan då man kommit upp i 400 poäng kan man få hem sin första biobiljett!!
Jag blev så stört glad när jag fick min första biobiljett och kämpar för att komma upp i min andra för Gratis är verkligen bättre än billigt! Och förutom biobiljetter kan man även känna ihop poäng till presentkort på mängder av olika affärer!

Gratisbio.se är verkligen BÄST!!!
Bli medlem du också genom att klippa på länken ovan! då får du dessutom 75 poäng i välkomstpoäng! :D

Uppdatering.

Kände att det är dags att uppdatera lite.. var ett tag sen sist nu. men men sånt händer ibland när man har annat för sig :) sen sist har jag iaf kommit fram till

- att jag gillar snälla busschafförer

- att lax är sviiiiindyrt
- att jag är stört duktig som tränar så mkt
- att jag kan göra typ 15 armhävningar på knä!!!!! *stolt*
- att väte+syrgas ballonger smäller sjuuukt högt
- att jag vill åka till sydafrika efter studenten
- att jag borde plugga nu...
- att jag måste skaffa ett jobb

bland annat.. för övrigt känner jag mig ganska tom (lite jobbig känsla men jag har varit med om värre ;))
nu ska jag iaf skärpa mig inte så här långt till nästa inlägg - lovar!

Pussipuss


Tur att ingen hörde att jag sa att jag tänkte plugga idag...


för jag har nämligen inte pluggat ett endaste kuckelimuck! har nämligen fått upp ögonen photoshop!! vad stört mkt roligt det finns att göra med sina bilder! inte för att jag är särskilt duktigt  men kul är det :D sen tar det stört lång tid eftersom jag inte kan någonting utan typ sitter o gissar va allting betyder...


sen har jag iof tränat i dag också på friskis o fläskis så helt oambitiös har jag faktiskt inte varit!! hoppas bara jag blir helt frisk snart så jag kan sätta igång o träna på allvar..


o så saknar jag min älskade pojke <3 blir så orolig för honom när han är borta på egen hand! tänk om någon är taskig mot honom o så kan inte jag vara där o slå ner dem som är dumma!!!!!!








taadaaah mina überheta konstverk!!














God natt mina kära vänner!

Sista dagen på Jullovet...


imorgon börjar skolan o jag måste erkänna att det faktiskt ska bli kul :) börjar sakna alla människor o sånt! fast såklart har det varit helt underbart med lov också!
hade jättetrevligt på ungdomsgården ikväll lite pinsamt bara att jag o elise hetsåt alla popcornen bara s igen annan fick ngt.. men de kunde ju faktiskt sagt till! synd att hemgången blev så tidig, men men får man skjuts av siri så :D

invigde min nya tröja från MQ idag som jag har blivit löjligt förtjust i thihi :) så himla underbart när man hittar kläder som det bara klickar med!

eller när man hittar skor! köpte mina utspringsskor idag för 200 eg kosta de 700!! fatta kap jag gjorde!!!kan tänka mig att de kommer vara sjukt söta sen när man är brun på sommaren thihi :)




men nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon.



Puss o god natt!

Imorgon är sista dagen på jullovet.

o det ska firas stort genom att simma med towe o siri på morgonen, ett besök på alviksmåleri tillsammans med pappa, inhandla ett par skor troligvis på bianco, o sist men inte minst ett förhoppningsvis übertrevligt besök på ungdomsgården :)

sen har jag äntligen sett twilight med towe :D igår kväll rättare sagt i kista o jag vi hittade världens perfektaste studentfestskorna till både mig o towe!!! o towe fick t.o.m. andnöd haha.. gick iaf ut från biografen med ett sånt där töntigt drömmande flin på läpparna efter filmen o önskade nästan att robin också var vampyr.. ne den var helt underbar o den blir bara bättre o bättre ju mer jag tänker på filmen typ thihi :)

sen har jag tagit hål i örat också!!!! ÄNTLIGEN!
taadaaah!!

men nu ska jag sova så jag orkar simma ngt imorgon :) Puss puss alla söta!

Resmål.

kom på idag att jag måste börja fundera över min muntliga presentation på svenskan.. o det svåra är ju som vanligt att komma på vad jag ska prata om.. när jag väl kommit på huvudämnet i detta fall ett resmål brukar det vara ganska lätt o komma vidare.. så nu är den stora frågan va ska jag ha för resmål?!
 eller
 eller
 eller
 eller någonting helt annat...

Det tåls att tänka på helt enkelt.. o imorgon åker robin till lofsdalen för att åka skidor med ngr kompisar o jag får inte följa med för de har bara ett badrum ;) haha inte riktigt sant som jag hoppas ni förstår..
så då ska jag passa på o njuta av "ledigheten" o bl.a. träffa siri o karin*2 imorgon o sofia ngn annan dag :) o lite andra trevliga människor! o städa mitt rum hos mamma men men..

Pusspuss

Grattis Elise!!


äntligen 19! bara ett år kvar som tonåring! sen är du vuxen på riktigt! så mjut nu riktigt ordentliget av de här året trots att vi är tråktreor eller hur det nu var ;) hoppas du har haft/får en underbar dag idag :) GRATTIS GRATTIS GRATTIS <333

Gratis är bättre än billigt! :D

fick hem min biobiljett från gratisbio.se idag helt fantastiskt underbart! så nu vill jag gå på bio o se twilight fortast möjligt!


sen har jag gått o blivit sjuk :( jag hatar verkligen o vara sjuk o t.o.m. robin erkänner att jag är nog världens sämsta på att vara sjuk, om man nu kan vara dålig på att vara sjuk...
så min o robins heldag har blivit halvt inställt fast vi ska äta en mysig middag iaf som jag har fixat :) o så tar vi skriskoåkningen o bio ngn annan dag.

o måste erkänna att jag är ju värsta trendskaparen när de gäller 118100 thihi :)

a double shot at love fortsättning på tila tequilas a shot at love var riktigt "bra" haha handlar om två bisexuella tvillingar som ska söka efter kärleken.. så himla patetiskt fattar inte hur man kan ställa upp i ett sånt program. men det gör ingenting för nu har jag o min älskade pojke ngt o kolla på ikväll :)

Pussokram

2009

jaha nu var det 2009 helt plötsligt, helt stöört vad tiden har gått fort! det är som jag brukar säga snart är jag en gammal gumma med grått hår som säger till mina barnbarn att det var bättre förr..

har varit lite torka på bloggfronten ett tag men är det jul så är det då är det ok tkr jag o ta en liten paus, de flesta av mina bloggande vänner är ju inte så mkt bättre hint hint ;)

imorgon ska robin iaf få ena sin julklapp av mig nämligen en heldag med sin flickvän :) spännande spännande liksom :)

nu ska vi kolla på a double shot at love :D thihi
puss