31 maj 2009

söndag idag.. fast känns som det är helg mest hela tiden nu eftersom vi ändå inte går i skolan :)
det ända som kan få mig på dåligt humör nu är om det är dåligt väder på onsdag.. men än är hoppet inte ute o det verkar ju iaf som att det inte kommer regna :D
kolla liksom hur fint det var i fredags när vi spela brännboll, det är ALLTID fint väder då!


o det fina vädret höll i sig till kvällen :) så himla sugen på att sitta o mysa i ngn park sådär hela sommaren. o låsas vara jättesoftisikerad o ha picknick. så mysigt! känner på mig att den här sommaren kmr bli alldeles alldeles underbar
(spec om jag får ett jobb men det är inte hela världen säger vi..)

nu ska jag städa mitt rum som jag sagt att jag ska göra hur lääänge som helst.. men det finns ju så mkt annat roligare att göra! typ måla tånaglarna, sola, sitta här o nörda mig, listan kan göras oändlig.
Men NU ska jag ta mig i kragen o bli klar!
Krasseblomma
Pussipuss

Oh herre gud!

vilket brev! det var det roligaste jag läst på länge! fy va pinsamt! allt jag skrivit om Blondinen var så himla kul att läsa. haha om hur kär jag var o hit o dit xD hahahaha

nu kmr filippa snart så ska vi göra en tårta thihi :) mums!

Pussipuss <3

God Natt

nu har jag o mamma varit superduktiga o lagt upp min klänning bara själva syandet kvar.. hoppashoppashoppas verkligen att det blir bra!

Mums!!! älskar pannkakor med sylt o grädde. känns som när jag var liten o bodde på arbrågatan o trodde att jag var jättevuxen...
Pussipuss

Soppa

Nu ska jag äta soppa o pannkakor :) så hinner inte skriva ngt men tänkte iaf säga att jag är lugn nu :D det blir nog bra det här ska ni se :)

flaket alltså ;)

Pussipuss

Den 27 maj 2009

Hej hopp :) idag har jag hunnit med både det ena och det andra.. först en tur upp till vällingby för att upptäcka att ungdomsmottagningen hade stängt.. sen en till tur upp till vällingby för att hitta ngt snyggt att ha på mig på flaket. köpte ett typ linne men vet inte om jag ska ha det för på ett sätt känns det lite tråkigt lr jag vet inte ska iaf kolla vidare :)

sen direkt hem till benite min frisörkompis :) så nu är utväxten så gott som borta o hela jag ser allmänt mkt mera porrblond ut :D klippte dock ingenting men ändå känns mitt hår så där härligt fräsht som det alltid gör när man varit hos frisören :)


sen träna på friskis med laura :) jobbigtjobbigt men måste ju passa på nu innan mitt tränningskort går ut.

o nu sitter jag här o borde laga middag men det är så hiiiimla tråkigt! tkr pappa kan komma hem istället. lr robin men han är ute o äter med ngr från ett ställe där han ska jobba i sommar.. fattar inte hur han kan hitta så mkt jobb! han som dessutom ska ryka in så han behöver det eg inte.. världen är bra orättvis!!

Pussipuss

Myspysdag

idag har varit en riktigt härlig dag, lugn o skön o har inte alls gjort det jag borde ha gjort men ibland måste man ju få ta det lugnt!
så himla taggad på sommar o bara sitta o mysa hela dagarna i solen :D

var i simons skola ikväll, hans klass + de andra särskoleklasserna hade musikcafé o spelade upp lite olika låtar. så himla duktiga de var! både jag o mamma blev riktigt rörda när simon sjöng "aldrig ska jag sluta älska dig"
han är så himla duktig min lilla simonpimon :)
gammal bild - men visst är han söt thihi :)?

o imorgon är det dags för mig att bleka håret, lr rättare sagt min fina utväxt. vill ju inte kolla på alla bilder från studenten o bara se min utväxt liksom :)

Pussipuss o god natt :)

Idag har jag "varit i himlen"

lång tid sen senast, har nämligen varit på Rödön, robins landställe utan elektricitet = inget internet heller. så nu blir det en kort uppdatering :)

Onsdag 20 maj
Bröllop, min moster som gifte sig med sin sambo :)

sen gick jag o robin ut med min kusin siri o hennes pojkvän på kvällen :) babasonic, de stället har verkligen rekord på seg kö!! men de var trevligt iaf trots att min särbo försökte supa ner mig xD om han lyckades är en annan historia ;)

Torsdag 21 maj
Bakis som satan o sov typ hela bilresan på väg till rödön.. fast sen när vi kom fram till hamnen där vi lämnde bilarna o tog båt resten av vägen var jag nästan människa igen bara på väldigt dåligt humör..


Söndag 24 maj

Hemfärd.. thihi lyckades med min otroliga charm köpa massor med frystorkade jordbgubbar på vanliga lösviktsgodis priset :D kan bero på att vi köpte vanligt godis också iof men riktigt najs var det iaf :)


Idag 25 maj
Varit i skolan o haft matteprov som förhoppningsvis gick tillräckligt bra :)

sen träffade jag karin gren o vi åt supergoda jordgubbar o tog sedan en tur upp i stadhuset, därav rubriken på detta inlägg. där var det nämligen en liten kille som trodde att han o hans pappa var på väg upp i himlen när de började närma sig toppen.. så sött :)

sen passade jag på att träna ikväll också hurthurt på den :D

Pussipuss nu ska jag sova :)
god natt <3

19 maj 2009

äntligen är matteprovet avklarat!! shit samma att det gick bajs jag har ju faktiskt fått mvg i alla andra mattekurser så då är de ju okej om man misslyckas lite på sista...

jag MÅSTE köpa ett par nya skor! sommarskor. så det blir nästa veckas uppdrag.. plus färga håret, träffa massa människor jag inte hunnit träffa pga plugg, sy upp min studentklänning, fixa allt inför 3 juni, städa mitt rum hos mamma, städa mitt rum hos pappa, vara gullig mot min särbo.. plus säkert massa annats som jag glömt nu.. med andra ord lär det bli en ganksa planerad vecka ändå..

sen är frågan va man ska ha på sig på avslutningslunchen :S cornelia sa ju att man inte behövde vara finklädd men lite snygg vill man väl vara ändå?


haha snyggare tjejer får man nog leta efter ;)

God Natt <3

nu får det bära lr brista.. med matten alltså.. för nu tänker jag gå o lägga mig. man måste ju sova för o få in det i hjärnan också :)
robin är så himla söt :) pratar massa om militären. o om hur coola alla stridsvagnar o allt är. o nu ligger han o läser i "värt att veta" om försvaret o så han som aldrig läser annars..
god natt :)
robins cross :)

18 maj 2009

stannade hemma från paddlingen idag känner mig fortf sjuk är iof bättre i förkylningen nu men vill ändå inte riskera att det blir värre.. så sitter o pluggar matte för fullt, lr ja för fullt för att vara mig iaf :)

en annan som också är hemma är min älskade särbo :D lr ja han är i skolan men inte i boden iaf :) träffade honom en snabbis då han lämnade sin packning hos pappa o då kunde jag inte låta bli o vara lite smågrinig som bara jag kan vara när jag är avundsjuk..

sen FYLLER FILIPPA ÅR IDAD!! GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!! hoppas du får en underbar födelsedag o ett fantastiskt år som 19åring :) sista året som tonåring ju så då gäller det att passa på ;) GRATTIS!!!

haha förlåt men va bara tvungen att lägga upp den är ju ändå din födelsedag liksom ;) här kmr iaf en lite sötare bild också :D

Pussipuss

Äntligen!


ska man plugga matte så ska man o då måste man ha nödproviant! o spec när man är sjuk! så j*kla GOTT
Pussipuss

Eurovision song contest




sitter o tittar på eurovision song contest o har ont i huvudet.. kunde vart bättre kunde vart sämre :P

fast måste säga att jag tkr väldigt mkt är dåligt.. typ som nu moldova, moldavien kanske det heter på svenska iof :)


sen har jag robin-abstinens, har bara fått 2 sms av honom på HELA dagen, fast nu ringde han :D jag blir ju asnervös när han är där uppe! tänk om han inte sköter sig! han måste ju göra ett bra första intryck! hela hans framtid hänger ju på det här! haha kanske inte men nästan!


ne nu vill jag bli frisk! hade verkligen velat gå ut ikväll också så segt!


O herre gud tysklands bidrag!!!! vadå lite väl porrigt kanske!?!?!!! nee usch tänk på alla småbarn som tittar!!!















Pussipuss

Förkyld..

När allting äntligen börjar lunga ner sig i skolan så smått så blir jag så klart stört förklyd.. segtsegtsegt! o robin är ju i boden så han kan inte pyssla om mig.. allmänt synd om mig idag med andra ord..
o jag är stört sugen på jordagubbar o inte vilka jordgubbar som helst utan frystorkade med yougurt runt!

Uniformer och expojkvänner
Män i uniform får det också att hetta till för flera, 56 procent diggade den typen av fantasi. Nästan lika många drömmer om sex med ett ex, skriver Glamour.

haha läste det på msn´s sida om sex o relationer, det är alltså inte bara jag som har en svag punk när det gäller uniformer xD haha
jag efter årets sista skiva. om man inte räknar med slutskivorna

Pussipuss

God Natt :)

nu ska jag sova, äntligen. men var bara tvungen att kolla klart på en film som gick på ettan tror jag så nu blev det alldeles för sent ikväll igen..

o robin är på nattåget på väg till boden nu o jag är så j***vla avundsjuk på honom! vill också göra lumpen! o har inte han kul under helgen o sen när han rycker in då blir jag galen.. Så stört dålig stil att han får göra o inte jag! japp här kan vi inte glädjas åt andra :P
Pussipuss sov sött :)

God morgon :)

sitter o pluggar fysik o biologi breddning, förstår inte varför det inte står ngt om kranvattens inverkan på växterna!? o varför nationalencyklopedin vägrar fungera allt blir så mkt jobbigare då..

idag åker min kära särbo till boden på informationshelg inför lumpen.. så jag är helt lämnad åt mitt öde tillsammans med matteboken som jag inte kmr släppa ifrån mig!

bildutställningen igår blev ju rikitgt bra tillslut men är fortf besviken på att bilden tar så liten plats i skolan o folk knappt kommer ner o tittar på den.. men men jag blev iaf ganska nöjd med mitt så det är bra o små-tvåorna tyckte iaf den var ascool :D

Pussipuss

HAHAHA tror jag garvar på mig

så nu måste jag erkänna att jag har playahead min pojkvän övertalade mig o skaffa det xD lång historia o ibland är jag iaf inne där som idag o en kille där har vart väldigt tvungen att berätta varför han o hans flickvän gjorde slut o nu förstår jag varför.. snacka patetiskt att det är det första han säger till folk.

Pussipuss

Lättare att duscha med längre snopp...

 foto: scanpix
idag på nyheterna pratade de om penisförstoring.. läskigt tkr jag..

men iaf äntligen klar med bilden blev inte perfekt men den duger :) o muntliga nationella i svenska är avklarat :) najs najs fågelbajs som jag brukar säga. nu är det bara fysiken, biologi breddning, matte o lite svenska kvar :D

har firat min födelsedag hos mamma idag också fick pengar o lite bra o ha grejjer typ mascara o strumpor :) sen åt vi vääärldens godaste äppelpaj till efterrätt :)

nu ska jag fortsätta med fysiken! o gå o lägga mig så jag är lite piggare imorgon. måste prata allvar med min särbo också.. o det kan ju ta ett tag ;)
Pussipuss o sov gott

12 Maj 2009

simon är så söt, sitter o lyssnar på alla sina sms han har fått på sin mobil. han är så himla stolt över den! synd att han inte har comviq bara för då hade jag kunnat smsa mer till honom..

tisdag idag, så himla skönt att man hela tiden känner att det blir mindre och mindre grejer att göra i skolan. men än är inte mardrömsveckan slut. men snart :) o snart sätts betygen så himla skönt!

lever typ fortf på våran skiva, det var så himla kul! fast jag skulle vilja ha blivit lite fullare.. bara lite så att kvällen hade varit lite mera suddig thihi :) svårt o förklara hade iaf askul!!! är så himla nöjd med min billiga outfit också :)

Aja nu ska jag fortsätta plugga innan min sötis pojkvän kmr hit :)
Pussipuss

11 Maj 2009

idag har varit en trött måndag.. så därför tänkte jag o min underbara särbo (vi firar för övrigt 16 månader imorgon <3) gå o lägga oss nu jag var bara tvungen att fixa klart svenskan först.
idag har jag bara fixat med bilden hela dagen snart klar thihi :) fast brist på gula té-påsar.. ska iaf bli spännande o se hur det blir..

god natt alla söta <3


God Natt

och ännu ett tack till alla er som gjorde våran skiva helt fantastisk! hade så stört kul :D så kul att alla kom dit för våran skull!
Pussipusss nu ska jag försöka få min särbo att gå o lägga sig också :)

Robin som skriver :)

"Robin om jag inte var så kär i dig skulle jag gifta mig med mig själv " Fanny

Haha bra fanny då vet man :P / Robin

Silver + Rött = Sant


Bästa skivan!!!


Klänningen

så här se klänningen ut, riktigt ospännande men vänta ni bara ;)


Lite äldre, lite klokare

så då var man helt plötsligt 19. inte jättestor skillnad, ska dessutom firas nästa vecka så har inte märkts av så mycket alls..
o min mormor dog natten till onsdagen så blev en ganska deppig födelsedag på det hela taget. fast jag o älsklingen fikade på eftermiddagen o det var mys :) o sen var det ju skiva på kvällen, brottar karins skiva vill man ju inte missa liksom :)

är hemma hos min särbo nu mysmysmys o vi ska äta kräm snart, var så himla sugen på det idag så när robin var iväg o handlade köpte han det också :)

har köpt röd klänning idag också :) fast den måste fixas till lite sen kommer jag vara stört redo för skivan på lördag :D

Pussipuss

Lilla mormor <3

har varit o besökt henne en snabbis för ett tag sen tillsammans med mamma och simon. Ska tillbaka dit ikväll men måste plugga också. så jobbigt att allt händer på en gång. o mitt i allt fyller jag år, eller imorgon alltså...
hoppet är som sagt det sista som lämnar människan o trots att det inte finns något hopp så hoppas jag ändå.
blir iaf ingen mexico skiva för min del ikväll..

Pussipuss

Cirkus-Skiva

o slutligen cirkus-skivan igår :) han inte ta så många bilder eftersom min kamera gick sönder i början av kvällen :( har förhoppningsvis försäkring på den men kändes ändå riktigt surt.. den var ju så himla bra! men det går fortf att ta bilder bara det att skärmen är paj.

började på detta inlägg igår men sen blev jag o min särbo avbruttna av att robinson började..

Idag har jag varit på sjukhuset där mormor ligger sen ett tag tillbaka.. uschuschusch. allt har gått så himla fort o nu är mormor jättedålig. fast det är säkert skönt för henne att det går fort men det är så svårt o tänka sig att för två söndagar åt vi middag hos henne o hon sa att det här får vi göra varje söndag. o redan nästa söndag var hon inlagd på st görans men ändå så gick jag därifrån med hopp o tyckte att mormor ändå kändes väldigt pigg. idag ytterligare än vecka senare kan hon nästan inte ens prata och bara ligger ner helt kraftlös..

Valborg + Skiva

Skiva på kvällen tema historiskt, o måste erkänna att jag o filippa var nog de hetaste grottmänniskorna någonsin! på det hela taget måste jag säga att jag tkr vi allihopa var stört snygga! dock var jag lite små trött... med andra ord ganska mkt trött.. var helt underbart att bli hämtad av min särbo sen o få åka bil hem! sånt kallar jag lyx :D



Pussipuss

Mösspåtagning!

Sen hoppar vi raskt till mösspåtagningen :)

Är vi inte snyggast någonsin så säg??!!!?

Film-skiva

Nu blir det uppdatering från veckan som gäller :) vi börjar från i onsdag :)


Batwoman!!