Den 31 Augusti 2010


nu ska jag sova. pms, för lite sömn o huvudvärk har präglat mina två senaste dagar. plus jobb. plus supermys fika med laura o towe :) så helt hemskt har det inte varit! jobbar imorgon också innan det bär av till towe för filmkväll, mys mys alldeles för länge sen sist!

känns asdeppigt att det blir september imorgon! vart tog sommaren vägen? o jag längtar inte alls efter hösten o kylan usch usch, hatar o frysa! men forhoppningsvis blir det en tripp till asien i vinter började kolla på resor idag :):) o ev en liten weekend till paris med mamma om jag har råd med båda :)

GODNATT! <3

Släktträff

har ont i ögonen o är stöört trött. så nu ska jag sova efter dagens låånga släktträff. men det var mys :)
vill ut o resa.
puss o kram

God morgon!

Jaa inte okej o jobba till 01, komma hem 02, o inte kunna somna först ca 04 för jag hade sån jävla hosta.. så när simon väckte mig vid 1 idag kände jag mig helt död. blir en tidig kväll ikväll..

annars då, jävlarns va jag o towe shoppa igår!! 1471 kr inte så dåligt jobbat, men fick mycket onödigt för pengarna ;) två typ kavajer, en bh + trosa, ansiktskräm, en till trosa, skor, lunch o lite (mycket) naturgodis :) det är dyrt att ligga på topp liksom.

inatt när jag hade slutat jobbet o stod i kön för att köpa mat stod det massa framför mig o när jag sa "skynda skynda skynda" till towe i telefonen trodde ena killen att jag sa att jag skulle till malmskillnadsgatan. o sen när jag sa att nu blir jag tvungen att springa till bussen trodde hans kompis att jag skulle springa därifrån för jag blev så rädd för hans kompis. o sen ville de bjuda mig på min mat + en glass fast jag ändå inte behöver betala för den o då ville de också ha sin mat gratis. roliga killar :)

ne nu ska jag ta tag i den här dagen! har så mkt planerat den här veckan att jag blir mörkrädd men det ska nog lösa sig :) nästa vecka jobbar jag typ ingenting så jag ska inte klaga!

PUSSIPUSS

Den 24 Augusti 2010

Hej hopp!
tisdag idag, jobbar 20-02 var helt inställd på att jag bara jobbade till 01 så det var lite segt när jag upptäckte det.. kmr jag inte hem först tre liksom.. men men det är pengar.
idag tog jag o mamma en trip till ikea, jag köpte massa tavelramar som jag ska sätta upp i mitt rum. fick massa inspiration i söndags morse när jag var bakis o tyckte synd om mig sj. haha.

annars då, jag är stört trött hela tiden känns det som. är inte riktigt van vid det, tror att jag orkar mkt mer än vad jag faktiskt gör. vill göra så himla mkt hela tiden men det går inte.

igår jobbade en kille i köket som heter jesus. lite ovanligt.
igår stängde mc donalds kl 01. fett coolt händer typ ALDRIG.

idag kom simon hem till mamma :) har inte träffat honom på en vecka eftersom jag nästan aldrig är hos pappa nu för tiden..
PUSS

Analsex.

Jaha. bakis bakis bakis bakis.
okej inte längre kanske men va faan mig inte okej imorse! aldrig mer vin, aldrig mer analsex med för lite ananasjuice! okej det där med vinet kmr jag inte hålla men ändå..
var iaf askul hemma hos laura igår! tack tack tack för en underbar kväll :)
synd bara att jag inte kommer ihåg så mkt känns det som bara haha.
farligt o sitta ner o dricka.

GRATTIS LAURA!!

sen har jag haft en underbar dag/kväll med towe precis va vi behövde :) pannkakor o shitsnack så naajs! <3 nu ska jag bara städa upp i köket, förhoppningsvis innan mamma hinner komma hem o få ett vansinnesutbrott sen väntar sängen :):)
är stöört trött!
PUSS

Välkomna tillbaka!

efter att ha vilat upp mig i ngr dagar är jag nu så gott som återställd efter partyveckan i Hersonissos :) galet slitet men det var det värt! längtar redan tillbaka efter det bekymmerslösa livet, solen, nätterna, havet o alla bara överkroppar ;) haha

två fransmän som inte kunde ngn engelska alls nästan så jag fick prata lite franska istället :)

veckans hetaste muskler ;)

en av 100 toalettbilder typ..

haha norska bartentern på havanna club så söt :)

Rory, bartendern som gjorde världens godaste drinkar på tiger :) tiger hade dessutom världens snyggaste DJ!!!

haha jag som försöker spy o får hjälp av en holländare, galning som gick runt utan skor!!

hahahaha stackars kille!!!!

Idag har jag varit galet duktig o bakat bröd :) börjar jobba kl 22 vilket är stört segt! slutar kl 1 så det är lagom ovärt! sen är jag ledig imorgon :) idag har iaf varit första dagen jag överhuvudtaget har orkat göra ngt vettigt. i måndags låg jag bara i sängen tills det var dags att åka till jobbet vid 15 o då måde jag illa av trötthet..

har dock ingen inspiration just nu. känner bara att jag är klar här, jag behöver lite nya utmaningar, är så trött o irriterad på allt.

med detta positiva inlägg ville jag framförallt få fram att det ligger en död, stor, äcklig spindel på golvet i hallen. så vart är min modiga prins som borde komma springandes direkt o ta bort den?!?!?!?

Pussipuss


fannydahlberg.blogg.se

nu när jag far till grekland med filippa tar jag upp min seriösa blogg så mina föräldrar kan följa min resa :) ev kmr ngt mer barnförbjudet inlägg upp här ändå men annars vet ni vart jag har tagit vägen :)
dock kan jag inte lova så mkt uppdatering på den bloggen heller eftersom vi förhoppningsvis kmr ha fullt upp med att sola o supa ;) haha
nu ska vi fixa det sista = ganska mkt kvar med andra ord.. o sen sova ngr timmar innan vi åker härifrån någon gång efter 4 :)
PUSS

Kim Larsen är min nya idol ;)

Puss o godnatt
imorgon lämnar jag gilleleje för nya äventyr men nästa sommar SKA jag vara här mkt längre tid!
PUSS


2007, 2009, 2010

2007

2009


2010



av detta har jag kommit fram till att 2009 var mitt "bästa" år o att 2007 var mitt "sämsta" år synd att jag inte har ngr bilder från 2008..
sen har min mamma dålig koll när hon såg bilden när jag lutar mig mot stenen frågade hon om den var från i år. När jag svarade "nej det ser du väl" blev hon tyst ett tag innan hon slutligen sa "Nej just det du har inte med dig den där tröjan i år"
Man ba hallå!?!? att jag hade blont hår då o brunt nu det spelar tydligen ingen roll haha :)

Den 4 Augusti 2010

Vaknade upp efter ännu en konstig dröm, denna var dock bara konstig o rolig inte jobbig som de andra :) drömde att jag o lauras erik hade en affär ihop (bara en natt dock) o jag var jättenojjig över att jag inte hade pratat med laura om det. liksom jag kunde ju inte gå o ta hennes gamla kille utan att säga ngt till henne! sen hittade jag en assnygg målare istället som var en känd sångare. sen blev jag gravid med honom, o edward cullen med familj vaktade mitt barn fast de var osynliga.. plus lite annat smått o konstigt :)

sen har jag haft mensvärk, bakat kokostoppar, legat o solat, hittat en assnygg tjocktröja för 1200DDK, ätit glass, tittat på båtar i hamnen, bråkat med simon, stekt köttfärsbiffar, läst ur Boktjuven, ätit kokostoppar o bara allmänt njutigt av livet :) :)

Pussipuss o godnatt!


Den 3 Augusti 2010

Idag träffade jag marie från frankrike, supertrevligt! var ju tre månader sen sist exakt på dagen. vi hade jättemysigt, jag åkte in till malmö så visade hon mig lite av staden :)
det satte igång massa tankar o väcker minnen från frankrike. både positiva o negativa. jag kan verkligen sakna vissa saker med att vara där samtidigt som jag är jätteglad att jag bestämde mig för att åka hem. o det har hänt så stört mycket sen jag lämnade frankrike.

annars då, såg lauritz o co vid (k)analkiosken i söndags kväll. de stod där o trodde att de var allmänt coola. vågade dock inte stirra så mkt som jag hade velat haha :)

jag drömmer så otroligt jobbiga drömmar här nere. jag pallar inte! det är inte okej, varför?

min kusin samuel är ju för rolig också, han börja fråga massa om hur länge sperman finns i kroppen o allt möjligt snuskigt i söndags haha :)

längtar till greeklaaand!! :D
ne nu ska jag gå o tvätta håret, sen sova :)
Pussipuss!

NYPE

"Sk. Pris pajjmgttgagatwt"

"Shiu samma sj e brutet. pp"

"det var coolt :) vågat livet!woosnam. haha helt båtresur 04 haha. det bdetta.lir söt sy t. pro"

haha fredagskvällen var ju ngt utöver det vanliga :D haha var länge sen jag var så packad, fattade inte riktigt när jag blev det heller men full var jag!
började hemma gos filippa med en supergod fiskgryta (recept tack :)?), vin o ölspel.. sen kommer jag inte ihåg så mkt av resan in till stan förutom att jag o filippa kissade på ett ställe som inte bör sägas högt.. o att det var lång kö till soap bar.
väl inne på nype höll jag på att bli utkastad innan vi ens kommit fram till garderoben.. men jag övertalade dem att det endast var mina skor o att jag kunde byta till mina platta så var det inget mer med det :)
sen så var kl vips nästan tre o vi drog till donken :) haha o jag tog 100år på mig med min beställning o klagade på att pommesfriten var gamla.. men fick iaf min personalrabatt :D haha
sen hade jag sällskap med en jonatan från tbanan nästan hela vägen hem. lite coolt liksom :) o nu vet jag varför jag kände igen honom!

sen sov jag 2,5 timmar innan det var dags att fara till danmark :) mys mys mys :) o nu är jag fortf stört trött o känner mig helt körd i knoppen o kroppen.
borde kanske klä på mig nu dock..
PUSS