Framme i Oslo.

har installerat mig någelunda i oslo nu. har varit sjukt trött de första dagarna efter jag jobbat, trots att passen bara har varit 4-5 timmar långa. är inte van att stå upp så länge och har lagt av mig mc d uthålligheten. men gissar att det kommer igen ganska fort, är bara så stört mycket mer att komma ihåg!! plus nytt språk, plus ny valuta. var iaf helt underbart att mamma följde med mig hit, annars hade jag dött. nu har jag iaf flera matlådor i frysen o det mesta är uppackat.
.
känns iaf som det här kan bli väligt bra. frågan är bara hur mycket pengar jag kommer tjäna egentligen.. men ska verkligen försöka leva billigt. lycka till fanny! har redan hittat sjukt mycket jag vill köpa o insett att jag får hitta en rik norsk gutt som kan köpa allt istället till mig haha. norska uniformer är iaf inte alls sexiga, så får låta bli alla unifornsyrken helt enkelt. o tydligen tjänar man asbra som städare så får nog satsa på en sån!
snyggare kylskåp får man leta efter!!
.
annars så tror jag att jag kommer uppdatera lite här o lite på fannydahlberg.blogg.se nu när jag är här. måste ju bli några barntillåtna inlägg också!
PUSS

Inlägg nr 603.

simons födelsedag idag. så har haft en riktig familjedag med frukost på sängen, hemmagjord pizza, kladdkaka, shopping på coop forum, gladiatorerna, promenad o en glad lillebror. pizzan vi gjorde till middag var helt underbar, jag borde öppna upp en egen pizzeria aldrig ätit så tunna pizzor sen jag blev gluten.
.
shoppade nödvändigheter på coop forum inför flytten till oslo, ska lära mig att leva billigt.. var sjukt tråkigt men behövligt att handla massa basvaror här i swe. på måndag morgon bär det iaf av, RESFEBER! även om jag har koll på det mesta. är mer nervös för att jag inte kommer lära känna ngn o dör av ensamhet, men som jag brukar säga jag är ju ganska kul så det ska nog gå bra!! haha.
.
ja alltså jag har fått jobbet i oslo! börjar på tisdag.. så nu ber jag för att jag kommer att trivas o att mina kollegor är lika kul som jag.
mitt senaste projekt hemma. bilden gör det inte riktigt rättvisa men jag är iaf sjukt nöjd. har även framkallat 70 bilder som bland annat ska bli kylskåpspoesi i oslo. kmr ha det hetaste (utvändigt asså) kylskåpet ever. funderar även på att ta med mig mina utklippta modeller som jag inte har plats för här men vet inte om jag kommer våga sätta upp det där (pga märken på väggen).
.
PUSS

Swebus 6813

sitter på bussen till oslo. börjar nästan bli en traditon att åka dit på söndagar/måndagar. har haft samma plats varje gång. fast skulle iofs vilja sitta lite längre fram men min vidskepliga sida tillåter inte det.. jag är nog den enda på hela bussen som använder bältet dessutom.
.
ser framemot att tillbringa en dag i oslo imorgon med att göra ingenting på typ hela dagen - not. o dessutom inte göra av med så mycket pengar - omöjligt. hoppas iaf att jag kan sova nästan hela bussresorna. känns typ som jag är tillbaka i asien nu när jag åker buss hela tiden. fast föredrar faktiskt VIP-bussarna i thailand framför swebus.
.
annars är jag o simon mycket nöjda med att loreen vann igår. håll tummarna för mig imorgon kl 13!!
PUSS

Melodifestivalen 2012

jag o simon är taggade till 1000 inför kvällens melodifestivalen. har laddat upp med svenska lantchips, dipp, chokladkaka o glass. känns som det kan bli en bra kväll så länge inte torsten flink eller ranelid vinner...
.
imorgon sticker jag till oslo igen för intervju 2, kommer hem igen tisdag morgon. så håll tummarna för mig så hoppas vi på det bästa. nämligen heltidsantällning från 1 april i oslo :)
.
var helt underbart att träffa laura o towe i tisdags o onsdags. förstår inte hur jag o laura aldrig kan ta "bara ett glas vin" utan att det slutar med vodka red bull och utgång. kom hem halv 5 natten till torsdag efter att vi härjat på rose bland bloggerskor och andra steckare. har fortf inte vågat kolla mitt bankkonto.. kände mig mer än död under torsdagen och gick upp ur sängen kl 16..
.
nu börjar det!!!!!!
PUSS

Oslo.

faan va jag suger på att uppdatera! får skylla på att jag inte har något liv.. men hur som helst, för tillfället sitter jag på bussen till oslo. ska dit o gå på jobbintervju imorgon o sen hem måndag kväll. sjuuuukt nervös, kommer spy, svimma o bajsa på mig på samma gång innan jag är på väg hem igen. ne men hur det än går så är det en bra erfarenhet!
.
annars så hängde jag med släkten igår. trevligt trevligt. åt alldeles för mycket mat som vanligt och disskuterade facebooks inverkan på männskligheten, mycket intressant.
annars har jag inte gjort så mkt de senaste dagarna. sökt jobb i oslo o försökt bli helt frisk från min förkylning, går väl sådär.
PUSS PUSS