Onsdag

onsdag idag för er som missat det.. som typ jag, eller asså jag vet ju att det är onsdag idag men efter studiedagar blir altid veckorna så konstiga..
onsdag betyder också att vara överambitiös o simma innan skolan på morgonen.. måste erkänna att jag har ngt (?) ont i axlarna.. men man känner sig som sagt väldigt duktigt :)
onsdag betyder också träffa robin, eller ja har gjort det de 2 senaste onsdagarna o skulle blivit så även idag men han var tvungen o jobba idag så efter mkt om o men sitter jag hemma hos pappa nu o ska sova hos honom inatt istället och hos robin imorgon :) så det jag försökte komma fram till var iaf att jag är hemma hos pappa vilket innebär att jag bara är tvungen att lägga upp ngr überfula bilder från slutövningen med FBU i våras...
har bara dessa bilder på pappas dator nämligen..

men det gick tyvärr inte upptäckte jag precis för pappas dator är lite halv bajsig.. ska iaf ta minst en bild på robin imorgon så elise kan släcka lite av sin nyfikenhet :)

så nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon..
pussipuss

Ska man skratta eller gråta?

jag har lyckats igen.. iof inte helt katastrofalt men ändå så jäkla typiskt mig att jag vet inte vad..

efter att söndag kväll t.o.m. måndag kl 16.30 spenderades med min robin var det dags o åka hem från lidingö.. eftersom robin jobbade så var jag tvungen att gå sista biten till lidingö centrum aka busshållplatsen själv.. tajmar exakt en buss som jag glatt stiger på, utan en tanke att kolla vart den går. jag menar ALLA bussar från lidingö centrum går ju till ropsten.... eller inte..... när jag efter typ 10 minuter inser att jag aldrig brukar åka förbi en preem-mack o runt i ett villa område på våg till ropsten börjar paniken så smått bryta ut inom mig.. vart är jag på väg?!?!
listar ut att bussen går till larsberg o inte till ropsten.. jag, fanny, vilse på lidingö, kan det bli värre?

ja, mina kära läsare det kan det.. trycker panikslaget på stop-knappen o får jäkligt bråttom av bussen på nästa hållplats.. så bråttom att jag inte hinner kolla om jag mot all förmodan skulle råka glömt ngt kvar på bussen.. när jag kastat mig av bussen ser jag precis bussen tillbaka mot civilisationen komma o jag springer över gatan mot busshållplatsen, image90samtidigt som en svag tanke skapas i min hjärna..
vart faaan är mitt busskort?!?!

känner desperat i fickan samtidigt som jag springer mot bussen o inser sakta men säkert att jag aldrig la det i fickan utan bara i knät, alltså måste det ha ramlat ner på golvet i bussen när jag kastade mig av den.. ber en bön till högre makter att jag ska få åka med bussen tillbaka ändå.. busschaffören hinner precis stänga dörren innan jag är framme men öppnar dem igen o jag panikslaget kastar ur mig "jag har tappat bort mitt busskort kan jag få åka med ändå?" lite små tjurig svarar chaffören "mm, men det är på egen risk" o i det läget var det ingen risk alls så hoppar på bussen o säger "tack" innan jag påbörjar färden tillbaka mot lidingö centrum...
inhandlar en remsa i en tobaksaffär i centrum innan jag än en gång sätter mig på en buss till ropsten, o denna gången kom jag också fram :) skylde lite smått på robin som borde varnat mig för detta men nej nej han har tydligen sagt det till mig massa ggr att buss 203 inte går till ropsten... måste vara ngt i stil med att kärleken gör en blind, fast jag blir döv istället haha
o som pricken över i:et vilka stiger inte ut i börren framför mig från t-banan vid ängbyplan om inte jacob o hampus... o för er som inte vet vilka det är så spelar inte det så stor roll.. men fick iaf lite halvt panik o bad än en gång till högre makter att de inte skulle vända sig om så att vi skulle få ögonkontakt.. hade typ dött då..  efter festen på hågavägen är jag mindre sugen på att träffa dem... så jag stod kvar vid spärrarna ett tag för att vara helt säker på att de skulle hinna säga adjö till varandra nedanför trapporna innan jag kom dit..
sen kom jag iaf hem utan fler missöden :)

pussipusss


Försoning

image89sitter hemma hos min robin, o han är jättejobbig haha.. hans ipod är inte så där jättevarm att få instoppad under tröjan på ryggen...
vi har iaf varit o sett försoning.... den var.. hrmm... inte jättebra ganska inte värd o se igen o ngt långtråkig.. 7 oscars nomeneringar, frågetecken...

o elise du får vänta lite för robin den jääävlen gillar inte att bli fotad så han har inte en ända bild på sig själv.. "men det kan fixas med mutor" säger robin nu.. mohahaha xD annars har jag en asful bild hemma men måste hitta sladden till kameran först.. o den är verkligen mindre vacker så hål (haha) ut så fixar jag det inom kort :)

blev ingen mobil köpt igår.. 900kr för att få det guldiga skalet kändes lite jag vet inte ovärt, kanske.. så får se hur jag gör ska ringa till samsung iaf...

ska hålla en kort lektion på sön på militären troligtvis om glutenintolerans..

krya på dig laura <3

pussipuss







SMG-Z240

image88imorse var det en trött fanny som vaknade av robins mobil.. har nämligen lärt mig hur man sätter på väckning på den xD haha.. ne men har varit relativt trött hela dan tills nu då jag helt plötsligt blev jättepigg hade det varit lite varmare hade jag tagit o sprungit ett varv runt judarnsjön.. men nej nej det är KALLt ute vilket var det andra jag upptäckte imorse förutom att jag var trött dvs..

har inte så där jättemkt att skriva känner jag.. men blev inget friskis o svettis kort idag heller :( glömde att man behövde ha leg med sig.. så där lagom smidigt liksom.. får bli ngn annn gång. så satt ett tag på kungsholmens bibliotek o väntade på att min robin skulle sluta. läste faktiskt riktigt mkt ur min engelska bok samtidigt som jag förfasades över samt glägjes över att de inte hade ngr bra tidningar o läsa.. men innan lag visste ordet av ringde det iaf på min halvdöda moibil o robin hade slutat :)

nu kom jag iaf på det!!!! dagens stora nyhet!!! eller snarare morgondagen stora nyhet!!!  SKA KÖPA NY MOBIL IMORGON!!!!!! eller ja ny o ny lidan som min gamla men ändå thihi :D :D :D :D :D kmr känna mig värsta otrogen men ändå... skulle kännas ännu värre o köpa en helt ny mobil...

PUSSIPUSS på den o på att lena är en riktigt bra lärare tkr jag :) te på lektionen liksom <3

Meticillinresistenta staphylococcus aureus

meticillinresistenta staphylococcus aureus, förkortat MRSA måste vara den sämsta sjukdomen någonsin (iaf nästan) att skriva ett grupparbete om.. bläää.. det gör ju inte det hela direkt bättre att man är sjukt trött o bara vill kryppa ner i en varm säng o sova, 1.20 säng in my heart säger jag bara :) men nej nej nej. inte får man kryppa ner i ngn säng här inte utan istället ska man plågas av gula stafylokocker o allt möjligt mindre spännande o roligt. o immunförsvaret kan ju ta o stoppa upp ngt där bak.. fast det är iof väldigt bra o ha men varför står det inte ett jäkla piss om det ngnstans?!

image87kvällen tillbringades iaf som säkert alla vet i skolan, öppet hus stod det nämligen på schemat.. o jag måste erkänna att jag är riktigt stolt över mina insatser som dirigent xD haha så musikgruppen kan ta o slänga sig i väggen för vi var minst lika bra haha iaf nästan xD jag har iaf kommit på för ca 1000 gången att kokosbollar inte är gott! eller asså det är jättegott men man känner sig så äcklig efteråt.. blir så klibigt i munnen, inte coolt..

ursäkta att jag varit lite halvdålig på uppdateringsfronten, ska försöka bättra mig :) men för tillfället väntar biologin yiippiiee!! (eller inte) o sen sängen yiippiiiieeee :D haha utan robin så inatt ska jag SOVA xD

god natt o pussipusss

ps. elise! en special uppdatering bara till dig är på väg hål ut :) saknar dig!! ds

"Kanske dags o röra på sig..."

sitter hemma hos min robin just nu.. han städar, inte jätteeffektivt men han hade iaf tänkt o ställa upp sin väska från usa på vinden.. han har t.o.m. inte packat upp den ännu, inte bra, inte bra.... o sokerbarnet äter godis som smakar "en blandning mellan kaktus o vanilj" enligt robin o "bläää" enligt fanny.. snart ska vi iaf börja röra oss mot molinv. 3 o nya äventyr, har lite problem med att komma iväg det regnar ju ute o det finns inget mysigare än o ligga i robins säng o mysa thih :)

image86


haha kom bara o tänka på igår på vägen hem efter ungdomsgården haha när vi sitter vid slussen o robin tuggar på sina asäckliga jordgubbstuggummin.. så tänker jag "men en liten puss kan jag nog klara av" det smakar ju trots allt piss men en liten puss kan han ju få (han sköte ju sig trots allt riktigt bra hos towe xD) men det får jag allt ångra. för vad händer?! jo robin den buwsungen för tuggummit framför tungan.... hamnar i chocktillstånd då jag inser att robins tunga ändrat form xD haha (med andra ord tuggummit istället för tungan..)

har iaf pluggat lite matte idag :S borde ha pluggat mycket mer men men...

robin tackar iaf för igår :) (det jag iof jag också men det var ju trots allt första gången för honom) han/vi tycke det var jättetrevligt :) fast robin tyckte det var lite "dammigt" haha fast eg menade han här hemma.. o han blev bara lite avskräckt haha nee då :)

pussipusss

Öööh va?!

hade först tänkt att skriva én trudelutt om ngt helt annat men sen vad händer?!
joo min kära mamma ringer när jag o pappa är inne på konsum vid slussen o säger "du var inte på första lektionen idag." hela tillvaron stannade o det enda som åkte runt i min hjärna var hur faaan vet hon det?! INTE COOLT!!!! mamma gick innan mig o robin alltså måste hon antingen ringt till skolan o frågat eller så har skolan ringt henne! jävla piss bajs shit så kan hon/de ju inte göra!! ne blääää helt enkelt¨..
o att jag fortf hade ont i magen gjorde ju inte det hela bättre så tillslut la jag bara på med mammas ord ringandes i öronen "det här får vi prata om sen."

mår iaf bättre nu efter att få sovit lite o ätit en ordentlig middag :)

sen måste jag o robin öva på att sova xD thihi men han är ju världens sötaste <3 min lilla robin liksom :)
o towe är också världens sötaste blir så himla glad för att du blir så glad :) betyder jättemkt för mig <3

pussipusss


Shit sugen

hahahahah nu menar jag då inte bajssugen utan mitt sug eftre att prata shit... spec om en viss person nämner inga namn men jag tror alla vet vem jag menar.. idag var värre än vanligt, bläääääääää.. arrgghhhh uschuschusch.. det var helt enkelt bättre förut.. men men.. var iaf astrevligt att chilla på coffeehouse by george o prata lite shit iaf även om det mest pratades om annat...

träffade som sagt johanna selö idag eftre skolan, herre guud va det kändes konstigt fast samtidigt bra.. inte träffats på fem år liksom o vi var bäsat vänner i typ 8år fatta att vi kände varandra bra! båda hade varit ngt (med andra ord mkt (med andra ord hade jag ont i magen inna)) nevösa innan att vi varken skulle känna igen varandra eller ha ngt att prata om men det var inga problem alls :) så nu är det bara att hoppas på att det inte dröjer fem år tills nästa gång vi ses. :)

haha o sen var vi (de jag umgicks med i 4an) fett taskiga haah kom jag o tänka på nu... men det är en anan historia :)

image85nu sitter jag iaf i min lilla robins knä :) o tittar på kl o inser att den är ganska mkt.. jag som skulle plugga matte idag liksom... aja får bli typ nu istället så får robin hjälpa mig thihi han har faktist redan läst ut matte c!!! sen ska vi SOVA inatt hahaha nu suckar robin lite uppgivet xD haha fast robin ska ligga o plugga engelska glosor inatt istället.. hela 12 st olika glosor som han måste kunna på både svenska o engelska så jag får sova sj inatt hahaha..

o jag hatar faktiskt inte o få sms :) o jag ska sklicka ett brev till dig elise, du kan vara lugn :) saknar dig jäääääättemkt också!!! <33

pussipusss o sov gott

Tack Elise

tänkte först skriva ett inlägg tillägnat elise men med en besviken klang.. liksom vadå att inte jag kollar min mail?! nee där tog du allt o pratade i nattmössan men sen hör jag mamma säga "fanny du har fått brev från usa" o det besvikna är som bortblåst :)

image84


tack tack julklapp så att säga. skrattade så jag grätt haha :D:D:D var så himla underbart så det finns inte :D du kmr bli poet en vacker dag det säger jag bara :D ska stanna uppe till 2 ngn dag så att jag är säker på att jag inte misstoka ngt :P men tack iaf förgyllde min dag :D o nästan så jag kan ta att du inte tror att jag kollar min mail nu :P

thihi bara två hela dagar tills min robin kmr hem nu :D:D:D:D

pussipusss

"Ni ser i alla fall hygligt fulla ut"

nu kom det det där ordet igen, fulla.. även om jag vet att fulla stavas fulla och fula stavas fula så måste jag tänka efter minst 2 ggr extra innan jag ska skriva ner ngt av dem.. o liksom skriver man fel på väg o vägg som annars också är helt omöjligt fattar folk oftast vilket man menar även om man stavar fel.. jag tapetserade vägen om man inte är helt dum i huvudet fattar man ju att jag menar väggen... aja :)

tänkte skriva det här inlägget i måndags men då blev det inte av, så tänkte jag skriva det igår kväll men då blev jag så himla deprimerad. så därför blir det nu istället..

i måndags var iaf jag o mamma o hälsade på våra nya grannar i råcksta....................... okej nu ska man inte ha massa förutfattade meningar, hon kanske är jättetrevligt... men seriöst hon går i princip runt naken! inte coolt! jag tkr inte man ska kalla andra människor billiga men de få ggr jag har sett henne på fester så passar tyvärr de ordet in väldigt väl, billigt. nee nu ska vi inte vara såna, hon kanske är jättetrevlig som sagt, men tyvärr har jag källor som motarbetar detta också.... fast vem vet... men just nu känns det inte som vi kmr ha så där jättemkt glädje åt varandra.. lite synd men det bor iaf en 18 åring precis bredvid mig, hoppas hoppas hoppas hon/han är lite mer som jag...jf

o sen blir jag galen!!! lyckat o bli sjuk 2a dagen liksom, INTE!!!! gick upp o tänkte åka till gympan men så insåg jag att min hals + huvud inte alls ville detta.. gick o la mig igen o tänkte att då kmr jag till andra lektionen istället.. sen när jag går upp för andra gången värker huvudet ännu mera o jag kan knappast prata.. mamma upplyser mig om att jag har lite feber efter att ha känt mig på pannan o som undersköterska brukar hon ha rätt.. bestämmer mig för att stanna hemma så jag inte ska bli värre.. huvudvärken går upp o ner men när den väl slår till känns det som att hela huvudet ska explodera.. när jag sen kollar om jag har feber på kvällen (mha termometer inte mamma) håller jag på att börja gråta 38,4. visst det är inte överdrivet mkt men jag VILL INTE  vara sjuk!!! räcker det inte med de tre veckorna i höstas?!
känner mig iof bättre idag :) men laura din mirakelmedicin efterlyses!!!!!!! hoppas du fattar vilken jag menar den som smakar shit enligt dig men är asbra.. aja du vore helt underbar om du kunde ge mig receptet :)

Skola igen..

jaha så var det dags igen.. jullovet är slut o imorgon står man där o undrar varför lovet inte var tre veckor längre o varför jag inte räknat mera matte.. o varför jag inte pluggat ngn samhällskunskap.. kollade in vårat schema på hemsidan fatta ingenting såg iaf ut att vara mindre bra om vi säger så.. fast o andra sidan har jag ju inge språk nu så det blir säkert najjs tillslut ändå :)

pappa har iaf pratat med han som vet vem som har min telefons pappa nu.. han vägrar fortf o säga vem det är :'( lite små dåligt. fast jag är helt säker på vem det är nu iaf.. eller ja 99,9% säker. o jag säger bara johan..... ska faan hgyterdcbgjhuytrswvn om det är han. jag blir så arg som en annan betydligt bättre johan skulle uttryckt det. asså det måste vara han kände det i magen från första början aaarrghhhh

Uppdatering

image78har varit lite dött på blogg fronten ett tag nu.. anledningen behöver vi inte nämna högt men ja, det finns faktiskt en anledning.. o om jag ska vara helt ärlig finns det faktiskt två anledningar... o den som är officiell är bloggtorka.. men iaf nu sitter jag här o tänkte knåpa ihop ett litet inlägg.. men vad *** ska jag skriva om?!

2008 känns lite ute.. eller asså alla har redan skrivit om hur fantastiskt underbart det är med ett nytt år eller hej jag har ångest.. o jag måste erkänna att det känns ganska neutralt för mig att det blivit 2008 inte alls som förra året då det var jättestort, o oj va skönt det var o lämna 2006 bakom sig.. sen var det ju faktiskt nyårtsafton för 5 dagar sen bara det gör att 2008 känns ännu mera "ute"...

sitta här o skriva om min lilla robin känns lite kul för andra att läsa om inte... så det skippar vi också.. men idag är det iaf bara en vecka kvar tills han kmr hem :D:D

att mina kussar var här i ngr dagar känns lite intresseklubben antecknar.. så för att komma till det jag försöker komma fram till jag känner mig allmänt seeeeg just nu o inte på humör...

fast det var riktigt trevligt hos towe igår :D även om det inte blev så mkt poker haha... o snart kmr karin gren hit :) o eg karin lund också men sen kom hon fram till att hon skulle plugga matte... alla är vi olika liksom. o tur är väl det :)

men nu har jag iaf skrivit ett inlägg o vem vet imorgon kanske jag känner mig på lite bättre (blogg)humör o så blir det ett "riktigt" inlägg det här var med andra ord bara lite uppvärmning. nu ska jag iaf försöka leta rätt på den där jääkla sladden till kameran, innan karin kmr, så jag kan få över alla bilder från nyårsafton till datorn :D hahahahaha

har iaf köpt ett par nya björn borg trosor :D woohooo liksom på rean thihi

pussipusss