Gratis är bättre än billigt!

Gratis biobiljetter och Gratis erbjudanden!

Jag har sagt det förut o jag säger det igen: Bli medlemmar på gratisbio.se
Gratisbio.se är en sida där man genom att göra olika erbjudandet samlar ihop poäng som man kan växla in mot gratis biobiljetter :) det är lätt att få poäng och redan då man kommit upp i 400 poäng kan man få hem sin första biobiljett!!
Jag blev så stört glad när jag fick min första biobiljett och kämpar för att komma upp i min andra för Gratis är verkligen bättre än billigt! Och förutom biobiljetter kan man även känna ihop poäng till presentkort på mängder av olika affärer! Redan vid 1000 poäng kan man få hem ett presentkort på 300kr! Och genom att skriva ett blogginlägg om gratisbio.se ka man få upp till 1000 poäng! eller vinna 500 kr hos nelly.com
Gratisbio.se är verkligen BÄST!!!
Bli medlem du också genom att klippa på länken ovan! då får du dessutom 75 poäng i välkomstpoäng! :D

Grattis TOWE!!!!

i efterskott men bättre sent än aldig liksom :D tänkte på det igår när jag skrev ett inlägg att jag måste skriva ett grattis-inlägg också ville ha det i ett eget inlägg o sen glömde jag bort det :( förlåt förlåt!
men ÜBERSTORT GRATTIS iaf :D tänk nu är du nitton!! (haha höll på att skriva sjutton :P)
GRATTIS TOWE <3

Melodifestivalen

Malena vann
till min söta pojkväns stora glädje - han har ju faktiskt träffat henne så nu är han nästan kändis thihi :D robin hälsar att hans moster är faktiskt maneger åt henne. o simon är ju bara för söt han var så himla övertaggad innan o han blev nog lite ledsen att det inte gick så bra för agnes. o jag ringde t.o.m. o röstade på EMD thihi :D har totallt fastnat för den låten även fast jag inte tkr den är så himla bra..

men iaf :D gårdagen var verkligen hur trevlig som helst!! måste göras om många många fler gånger! o det kändes verkligen som att alla var på så himla bra humör o när johan körde ner sig i "johan-syndromet" så gjorde det inte så mkt haha :D o shotsen var typ världens godaste som pricken över i:et trots att det tog en mindre evighet innan jag o towe fattade att det var hallonsmak..

annars då, jag har varit på asdålig humör hela dagen, har man inte pms så får man det av min pojkvän o fatta då hur illa det blir när man har det på riktigt o så gör robin det bara typ 1000 ggr värre!! jobbigt läge kallar jag sådant!

Pussipuss

"Snälla snälla är inte dålig. Snälla snälla är jättedålig!"

sa min kära lillebror alldeles nyss som är övertaggad inför melodifestivalen ikväll :) så nu ska vi bänka oss inför tv:n med micropopcorn o bara mysa!

Puss pusss

Gratisbio!

Gratisbio.se
är en sida där man genom att göra olika erbjudandet samlar ihop poäng som man kan växla in mot gratis biobiljetter :) det är lätt att få poäng och redan då man kommit upp i 400 poäng kan man få hem sin första biobiljett!!
Jag blev så stört glad när jag fick min första biobiljett och kämpar för att komma upp i min andra för Gratis är verkligen bättre än billigt! Och förutom biobiljetter kan man även känna ihop poäng till presentkort på mängder av olika affärer! Och genom att skriva ett blogginlägg om gratisbio.se ka man få upp till 1000 poäng! eller vinna 500 kr hos nelly.com


eller värva 333 personer och vinn en ny dator!

Gratisbio.se är verkligen BÄST!!!
Bli medlem du också genom att klippa på länken ovan! då får du dessutom 75 poäng i välkomstpoäng! :D

"Tycker du jag är ful?"

sa en man till mig idag i alvik när jag stod o vänta på tolvan för att åka till skolan.. lite roligt sagt o jag svarade glatt "nej det tycker jag inte" tänk va lätt det kan vara att göra någon glad :D

är iaf hemma hos robin nu o han är superduktigt o är ute o springer medans jag sitter här o latar mig thihi :) fast har faktiskt pluggat lite! o det är ju inte jag som vill bli fallskärmsjägare liksom.. har iaf nästan lovat att vi ska spela WC3 ikväll så han är helt överlycklig thihi :D

dagens pluspoäng går iaf till Erik "Heimer" som var helt stört snäll som tog med sig maränger o bakelse till mig :) vilken annan människa skulle vara så snäll liksom?!

har även fått mina skor omklackade.. jag sliter ju skor 100 ggr värre än strumpor men första klacken brukar faktiskt vara dålig kvalité..

Pussipusss

Läggdags

jag är officiellt kompis med karlsson igen även om han påstår att vi alltid varit vänner bara lite sura på varandra... :S
det känns iaf bra :) får se hur länge det håller men han ska iaf komma på min skiva :D
 nu ska jag sova :) ensam :( för andra natten i rad.. illa illa men men :)
Pussipuss o god natt

Gratis Bio . se

Gratisbio.se är en sida där man genom att göra olika erbjudandet samlar ihop poäng som man kan växla in mot gratis biobiljetter :) det är lätt att få poäng och redan då man kommit upp i 400 poäng kan man få hem sin första biobiljett!!
Jag blev så stört glad när jag fick min första biobiljett och kämpar för att komma upp i min andra för Gratis är verkligen bättre än billigt! Och förutom biobiljetter kan man även känna ihop poäng till presentkort på mängder av olika affärer!

Gratisbio.se är verkligen BÄST!!!
Bli medlem du också genom att klippa på länken ovan! då får du dessutom 75 poäng i välkomstpoäng! :D

Grattis Älskling!

i efterskott :) blev inget grattis-inlägg igår men bättre sent än aldrig liksom :) nu är min lilla robin 19år! tänk vad tiden går fort o när vi lärde känna varandra var vi bara 17.. hela hans år som 18 har vi varit tsm liksom <3 Älskar dig superduper mkt sötis!
världens finaste särbo