Den 30 November 2010


fy faan va det är kallt ute!! usch usch o imorgon ska det tydligen bli ännu kallare.. inte okej!

idag har jag varit ledig - galet skönt, vaknade kl 12 o sen har jag i princip inte gjort någonting :) slutade 01 igår men stannade kvar till kl 02 för att få skjuts hem av olivia vilket var en historia i sig..

vi trannebergsbron ligger det en bil bakom oss med bara en framlyckta, enbart därför olivia lägger märke till bilen. När vi kommer till brommaplansrondellen har bilen kört om oss o stannar konstigt nog innan den kör ut i rondellen vilket var lite konstigt eftersom det inte var en ända bil i rondellen.. sen kommer vi till rondellen vid åkeshov o då kör den ett extra varv för att komma in bakom oss igen o då börjar vi tycka att det hela är lite väl konstigt o obehagligt. vid islandstorget är det rött o då kör de upp bredvid oss o vinkar som galningar o sitter o flinar. sen kommer vi till råckstarondellen o då kör de igen ett extra varv för att sen följa efter oss då vi tar av där för att komma till mig. de fortsätter att köra efter oss o nu börjar vi bli galet nervösa, olivia låser alla dörrar inífrån o vi kommer fram till att vi måste tillbaka till stora vägen o att hon inte skulle köra upp till mig ifall de fortsatte att följa efter oss. vi åker mot vällingby för att komma till bergslagsvägen o köra in på en bensinmack. vi båda hade ont i magen o jag satt o skaka för jag tyckte det var så obehagligt.. sen lyckas vi skaka av oss dem när vi kommer till v-by o sen börjar vi åka hem mot mig igen. fortfarande lika skärade, sen ringer det på olivias mobil o hennes kompis erkänner att det var han som körde efter oss :) olivia skällde ut honom i telefonen o vi kunde andas ut haha, jag som tycker det är så tryggt o åka bil jämfört med att gå sj från nattbussen liksom.. stämde inte riktigt igår men men :)

nu är jag jättetrött, funderar på att gå o lägga mig, fast jag är galet sötsugen också.. inte bra inte bra. jobbar dock riktigt lite den här veckan vilket är jätteskönt, 10-16 imorgon man hinner ju knappt börja så är det slut sen liksom.. ööh lr inte men nästan :)

Pussipuss


Du passar i rutigt.

God morgon mina kära vänner :)

jobbade natt i natt, kom hem halv fem för jag fick skjuts, så jäkla underbart! men var riktigt kul o jobba iaf, jag o olivia skämtade massa o jag var asfnittrig thihi :) jag fick världen bästa komplimang av en full kille "Du passar jättebra i rutigt" haha både jag o olivia började asgarva.
o en annan kille fick en mindre chock när han fattade att jag o olivia pratade om att suga av haha o sen var det ngr fransmän i min kassa o jag bara kände att jag saknar paris massor! med andra ord de 4 sista timmarna gick galet fort :) kom "massa" människor jag kände också o de är alltid kul :)
känns nästan lite tråkigt att jag bara jobbar en natt till, kommer sakna nätterna på donken :( kommer sakna donken överhuvudtaget..

jag borde nog döpa om min blogg till mcdonalds.blogg.se haha

hade en supermysigt kväll hos towe i fredags med lite magont men det är sånt man får ta när man kastar i sig massa muffins o ingen middag.. blev dock lite sur på towe o niklas som envisades med att stänga av ljudet när jihde pratade :(

ne nu ska jag ta tag i den här dagen..
PUSS

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars...

man ska inte vara så snabb med att önska sig saker.

har jobbat idag o förutom att det var kaos i köket då o då så måste jag erkänna igen att jag trivs riktigt bra trots stress o vissa idioter till kunder.. var super fnittrig sen när jag väl hade slutat, kändes så galet skönt efter de senaste dagarna med massa ångest. även om mycket fortf känns jobbigt så var det skönt att få tänka på annat :)

har inte träffat min "inventerarkund" på länge o måste ju erkänna att det känns nästan lite jobbigt om jag inte skulle få träffa honom igen innan jag slutar. måste ju få koll på var han faktiskt jobbar! så pinsamt bara att jag alltid blir super varm/röd i ansiktet så fort det är ngn kund jag typ känner..

annars då, våra grannar har typ världens sötaste hund som älskar snö, de står o leker utanför nu man blir så glad av att bara titta på dem. jag vill också ha hund!! eller katt.. känns som de tyvärr får vänta lite dock..

är inte alls taggad på att jobba natt på lördag, lönningshelg plus lite annat.. typ missar siris 60 års fest! :(

funderar på att typ gå o lägga mig nu är jättetrött av någon konstig anlednin´g men då kommer jag säkert vakna mitt i natten o inte kunna somna om o det suger.. har dock lite sömn o ta igen efter helgens bravader... inte hunnit göra det ännu.

Puss o Kram <3

Den 16 November 2010

Hejsan! :)
idag har jag varit ledig o ändå har jag inte hunnit med hälften av allt jag hade tänkt fixa.. o nu är jag galet trött så ligger redan i sängen o ska sova alldeles strax :) ska bli skönt o jobba lite dag nu när jag har jobbat så mkt natt.. även om jag kännar bättre på att jobba natt.. inte lätt inte lätt haha

jobbade natt i lördags o som vanligt var det en hel del fulla människor, blev nästan bråk om en en-krona - så jävla töntigt, men de flesta var bara glada o långsamma :)

köpte klänningen från HM idag, mamma tyckte också den var fin så då kunde jag bara inte låta bli.. har ju faktiskt inte köpt något klädesplagg alls den här månaden! så nu vill jag gå ut o dansa o inviga den :):) o imorgon blir det drink med towe på lokal :D alldeles för länge sen jag var där (innan frankrike!) o vi måste ju kolla in de snygga bartenderna ;)

PUSS

Den 11 November 2010

god kväll! är så sjuukt trött att jag knappt orkar hålla ögnen öppna.. o min mage kurrar som bara den, galet ovärt! har jobbat idag 9.45-19.00. det tar på krafterna kan jag erkänna mina kära vänner. o så blir det så löjligt lite pengar efter skatt att man blir deprimerad! men men nog om jobb :)

snart är det helg! tiden bara tickar iväg fort som tusan! inte för att det blir så mkt helg för mig eftersom jag jobbar varje dag men ändå :) vill köpa en klänning från hm men den känns lite onödigt dyr.. måste spara varenda krona som går inför asien men o andra sidan måste man ju vara snygg under tiden också :D

God natt!!

Den 10 November 2010

jaha jaha. idag är jag ledig :) så skönt! även om jag var ledig lör, sön o mån nu i helgen så behövde jag en riktig göra-ingenting-dag. det här galet tråkiga vädret gör ju att man knappt vågar gå utanför dörren. visst snö kan vara fint men nu har det ju redan hunnit bli slask av alltihop..

o som vanligt har jag inget vettigt att skriva här för det vettiga ventilerar jag på annat håll. o idag har jag knappt ngt ovettigt ens att skriva, då är det illa! jag borde städa mitt rum ser ut som hej-kom-o-hjälp-mig igen.. jag borde borde verkligen börja träna, men idag när jag o mamma skulle ut o gå en rask promenad kom vi bara till vällingby för att handla eftersom det är så jäkla blött överallt.. med andra ord träna får vänta tills snön försvunnit o då kommer jag säkert på en asbra anledning att skjuta upp det lite till :)

PUSS PUSS


Hash Brown.

är min nya favvo"rätt" på donken.. alltså deras motsvarighet till potatisbullar - så jävla gott! nån dag ska jag köpa hem ett paket potatisbullar o ha festmåltid med mig sj eftersom ingen annan lär vilja komma.. o så ska jag duka upp med våra fina bestik, tända ljus o bara njuta av de underbara potatisbullarna!

annars då, jag är i "värsta" bloggperioden nu vilket är ganska konstigt eftersom jag verkligen inte har ngt vettigt att skriva.. men känner verkligen att jag har behov o lust att skriva av mig.

kom in en kille på donken idag som beställde 2 hb o ett glas vatten, o jag kände så igen honom. men har ingen anning om varifrån vilket är skitirriterande! antingen är/var han typ känd lr så har vi väl stöt på varandra ngn gång lr typ om han gått i södra kanske.. ja ja spelar eg inte så stor roll.

god natt mina kära vänner!
PUSS <3

Detta fält måste fyllas i.

jobbade 10-15 idag, gick riktigt snabbt, även fast jag tycker att 5 timmar är absolut värst att jobba.. det roligaste av allt var att kolsyran fungerade inte så vi hade ingen läsk första 2,5 timmarna typ.

sen fick jag ett mindre utbrott på mamma som ätit upp en hel chokladkaka med superfin o god choklad, jag har typ bara tagit tre bitar. jag var så galet sugen på choklad nu efter middagen!

måste borsta mitt hår, känns som värsta skatboet. inte helt okej. har forövrigt varit så himla sunkig sen i söndags bara gått runt i mjukiosbyxor o igår hade jag mitt nattlinne på hela dagen.. men orkar inte riktigt anstränga mig, vem bryr sig liksom?

orkar inte ta tag i sånt jag borde heller, mamma tjatar som en galning på att jag måste kolla upp saker inför asien o pappa tjatar om att jag måste bestämma mig för vad jag ska plugga i höst.. fast jag mer känner att jag borde bestämma mig om jag ska börja plugga nästa höst lr näst nästa höst..

ångesten har förövrigt inte släppt utan snarare blivit värre, men antar att jag förtjänar det.

mittbena.
PUSS

Den 1 November 2010

god dag mina kära vänner.

måndag. ny vecka. ny månad. november. usch usch, när tog sommaren slut eg?! var tar tiden vägen? fast nu får det gärna gå ganska fort, längtar galet mycket efter att åka iväg till malaysia!

just nu är livet lite uppochner. ångest ångest ångest.

sov galet gott i natt iaf efter en helg med som vanligt alldeles för lite sömn.. o alldeles för mkt vin. borde ha tänkt på att äta ordentligt i lördags innan jag drack nästan 4 glas vin..

var riktigt kul på burlesque festivalen i fredags. galet mycket bröst, korsetter, stay-ups m.m. visa var superduktiga o andra mindre duktiga, visa fasade jag för när de skulle klä av sig. är iaf jätteglad att vi gick dit o nästa år ska jag också ha korsett o vara utklädd haha :)



<3