Höga Jävlar Hoppar Högt.

var ett tag sen jag uppdatera, jag vet. har inte haft någon inspiration o lust. idag har jag dock haft massa inspiration, håller på att fixa i mitt rum o det blir så fint! o det är så kul, kan sitta o klippa o klistra hur länge som helst o får bara fler o fler idéer.
.
har inte hänt så jättemycket sen sist, varit ordentligt förkyld med feber o hela köret men är typ frisk nu.
.
köpt ett par svarta shorts. jag lovar jag behövde dem!!
.
avslutat min vita period med att dela på en flaska vin hemma hos towe, mycket trevligt!
.
rakat mig under armarna, aldrig varit så hårig tidigare så kändes helt underbart att äntligen ställa sig i duschen o göra en riktig sanering av sig sj.
.
går inte längre med kryckor!! helt underbart även om jag kan sakna dem ibland, nu får jag ju göra saker själv. kan inte köra lika mycket med omvärlden utan dem :(
.
fått lägenhet i oslo!!! wohoo slutet av mars tar jag mitt pick o pack o testar lyckan där.
livet känns ändå ganska bra!
PUSS

People call it valentines day, i call it tuesday.

min metallspik är äntligen ute, o nu har jag mycket ondare än innan - yippiie.. men antar att det kommer gå över snabbt :) känns ändå jätteskönt att den är ute även om det kändes stört obehagligt precis efter. dock är hela min fot svullen och varm nu vilket inte är jättebra. men har tagit ett av mina thailändska piller mot svullnad så förhoppningsvis är det borta till imorgon!
.
känner mig lite positivare i huvudet för tillfället också, kommer troligtvis dra iväg till norge så fort min fot är bra om jag får något jobb där. kommer deppa ihop om jag ska dra runt här i sthlm hela våren så då känns det bättre att dra till oslo o känna mycket pengar o en ny miljö. träffade anna i söndags o förhoppningvis följer hon också med! haha vi kommer bli tvungna att flytta därifrån efter en vecka när vi har skämt ut oss för hela oslo. nedå förhoppningsvis är oslo lite större än koh tao..
ne nu ska jag sova
PUSS

X is also used for referring to 'the end of conversation'

det där med x asså. skyller helt klart på min vapendragare laura att hon ens uppfunnit detta problem åt mig.
.
annars då. pinsammaste ever (i klass med när partytimen inte fungerar) var i onsdags när jag ringde st görans för att boka tid o ta ut min metallbit. jag skulle du tala in mitt mobilnr så skulle de ringa upp.
"070 ...." börjar jag o sen går det bara inte längre, var helt svart.
"mamma va haar jag för nr?" viskar jag o börjar samtidigt fnissa.
"0704 87.." svarar mamma. grejjen är att jag alltid säger det som 070 487 .. så jag tror mamma säger fel, sen upprepar mamma typ 2 ggr o jag försöker upprepa det in i telefon men börjar fnittra hejdlöst varje gång. slutar med att jag hjälplöst räcker telefonen till mamma så får hon tala in det o be om ursäkt för sin dotter.
sen ringde en allmänt sur o irriterad sjuksköterska upp o jag fick ingen tid :/ men seriöst vem kommer inte ihåg sitt eget nr som jag haft minst 8 år..
myspys..  min lilla pinne på 6-7cm som jag vill bli av med nuuuuuuuuu! (ja jag vet att jag skrivit det 100 ggr förut..)
.
nu befinner jag mig hos pappa o ska tillbringa helgen här. skönt med lite miljöombyte faktiskt även om jag gissar att jag kommer bli galen om en dag lr två..
PUSS

Semesterminnen.

är sjukt uttråkad o känner mig allmänt nere. jag är inte så bra på det här med att vara sjuk som vi alla vet. imorgon är iaf mamma ledig så ska vi åka o fika någonstans. varje chans att få lämna radhuset känns som en befrielse. känns bara så stört evigt, skulle verkligen vilja ha ett datum, den x blablabla kommer du inte behöva kryckorna längre. så hade det bara varit att räkna ner. men nu är allt så svävande o jag vill bara få ut den där jäävla metallbiten!!
.
annars har jag börjat fundera på va jag ska göra resten av våren, sommaren, hösten, mitt liv. har väl eg inte kommit fram till så mycket mer än att jag kommer bli galen om jag ska gå runt här hela våren. behöver lite drama eller ny miljö runt mig för att jag ska fungera normalt.
PUSS

Free Boom Boom.

hemma i kalla sverige igen vilket betyder att ni kan glömma min andra blogg o komma tillbaka hit istället :) precis som vanligt, dock lär uppdateringen vara lite bristfällig så länge jag hoppar runt på kryckor o mitt liv enbart tillbringas inom radhusets fyra väggar.. känner att jag gärna håller mitt lite bittra humör inom mig för tillfället.
.
resan har iaf varit helt underbar!! dock är det jättesvårt att komma ihåg det nu när jag ligger här o inte kan gå ordentligt. blir lätt att jag bara fokuserar på sjukhusvistelsen o det faktum att jag blev tvungen att åka hem. ne vill verkligen bara tillbaka var inte alls redo att åka hem. men jag kan ju alltid åka tillbaka någon annan gång! just nu känns allt så jäävla surt bara.
.
PUSS