jordgubbar.

tjo. sitter hemma hos min kära moder för tillfället o väntar på bättre tider. tänkte gå ut o sola om ett tag dock.. min kära pojke är o tjänar ihop pengar till "familjen" så nu sitter jag här o funderar över danmark.. vem ska ta med vad liksom hrmm... blev ännu mera besviken på laura eftersom nu har vi igen given godisköpare så frågan är vem som ska göra det högst krävande uppdraget.. aja..


jag o robin ska iaf skaffa en katt ngn gång när vi har flyttat hemifrån o robin har tagit lumpen typ.. den ska heta ronny thihi :) både jag o robin kärade ner oss totalt i kattungarna på björkö dom är ju så söta så man typ dör.. skulle inte blivit förvånad om robin hade smugglat med sig sin favvokatt därifrån. o imorgon firar jag o robin 6 månader helt sjukt vad tiden går fort.. känns som det var för ngn vecka sedan jag var så hispig att mamma trodde jag skulle gå sönder när jag väntade på att robin skulle ringa från arlanda o efter det att han skulle komma till molinvägen..o sen när han väl kom visste inte vad jag skulle göra hade typ panik haha.. jaa tänk att vi fortf är tillsamma var slutsatsen av det helt enkelt..

måste städa i mitt rum också hrmm inte bra inte bra. ne nu ska jag kolla upp lite saker o sen lägga mig i solen o försöka bli lite brunnare :)pussipuss

Hemma hos pappa

sitter hemma hos pappa o ska alldeles strax åka till robi9n ska bara vinka av pappa o simon som ska åka till danmark o lite andra ställen.. så blir med andra ord ett kort inlägg.. men nu står det iaf inte tårta överst :D haha. åker ev till björkö ikväll men får se..

såg LINAS KVÄLLSBOK igår MOHAHAHAAH karin jag lyckades övertala min pojkvän o se den med mig eftersom karin gren har jobbat stenhårt emot mig för att jag ej ska se denna film.. o usch vad jag led med stackars lina jag tyckte iaf inte att filmen var så dålig so, alla andra sagt så det så! o nu vill jag se säg att du älskar mig också men det får bli ngn annan gång :)

chilirec.com heter sidan med radiogrejsen bara så alla vet :)

pussipusss