Konstig avocado

åt en konstig avocado till lunch.. kärnan gick att skära igenom hur lätt som helst! märkte inte ens att jag gjorde det..
bara så ni vet liksom ;)

o ikväll ska jag iaf träffa sarah :)
o idag har jag solat o blivit lite brunnare :D najs najs
Pussipuss

30 Juni 2009

myspys kväll igår med towe o tove :) det är så himla underbart att vi ses med jämna mellanrum!
 
klippte av mina gamla HM-byxor till shorts också eftersom de var alldeles för korta som jeans :)

o sen när jag kom hem till älskli hade han gjort iordning värsta mysiga fikat ute på deras altan typ :) med daimtårta, marsansås, vattenmellon o té. jag kmr bli tjock av allt onyttigt jag proppar i mig för tillfället men men man lever ju bara en gång! var iaf hur mysigt som helst <3

sen fixade robin lite till med min design o den är typ klar nu fast jag vill byta ut bilden i högra hörnet.. sen började vi spekulera i tänk va mkt pengar man skulle kunna tjäna på att sälja bloggdesigner! till alla fjortisar som inte kan sj o vill att deras blogg ska bli likadan som kissies.. fett bra idé helt enkelt! xD

nu ska jag ut o sola iaf :)
Pussipuss


Glass

Nu ska jag åka o äta glass med towe o tove :) mysmyspys på den!
har en jättejobbig finne precis vid munnen också som ser bajsäcklig ut.. så ocoolt o så sitter jag o pillar på den hela tiden så den blir ännu fulare, inte bra!
Pussipuss

Björkö

myspys dag ute på landet :) fy va jag har längtat ditt nu under våren o det var verkligen helt underbart att komma dit! speciellt i detta vackra väder :) vi tog världens mysigaste cykeltur till hovsjön o badade också, mysmysmys :)
synd bara att jag har varit allmänt pmsig hela dan men men det är sånt som händer xD



thihi det var massa ormar i vattnet också fett läskigt men jag badade ändå men robin vågade inte mohaha
men nu ska jag o robin sova.
God Natt o Pussipuss

Tigerkaka

Om jag inte var så smart skulle jag lätt bli kock! så himla kul o laga mat flashig mat o goda efterrätter, är man kock behöver man ju dessutom inte diska! ne synd att jag inte hade lite mindre IQ för då hade jag säkert börjat på restauranggymnasium o inte velat plugga vidare.. (klart man kan bli kock ändå men ne jag vet inte..)

detta svängde iaf jag ihop efter parkteatern blev riktigt mums mums!

som med lite grädde o jordgubbar resulterade i följande bakelser :)

behöver dock bli lite bättre på att smeta ut min jordgubbsgrädde haha :D

parkteatern (figgaros bröllop) var iaf bra, dock nästan lite i snuskigatse laget med tanke på alla barnfamiljer o sen var den väldigt framotillbaka.. jag o towe tog iaf en mysig promenad hem därifrån o pratade igenom allt möjligt :)

o imorgon bär det av till björkö! yippiieee! :D
Pussipuss

Wiiee

nu är det parkteater som gäller :)
Puss på den!

Min cooola mobil


jag o robin sprayade skalet på min mobil thihi :) blev riktigt coolt en värdig konkurrent till mitt guldiga skal med andra ord ;)
nu ska vi iväg o sälja hans cross till ngr från åland! pirrogt pirrigt det är typ hela familjen som kmr så hoppas verkligen de köper den!

visst blev den nya designen fin också :)? robin som höll på o kämpade i två timmar igår plus nu på morgonen.. fast jag skulle vilja ha typ som blondinbella med en bild på mig i bakrunden som är jättesvag också om ni fattar hur jag menar..

Pussipuss


Fixar Designen

så därför kan de se lite konstigt ut just nu på bloggen :)
bara så ni vet ;)

Pusss

Robin har opererat bort Visdomen

så idag har jag lovat o ta hand om honom, vilket innebär att vi alldeles strax ska sätta oss o spela Wc3 haha :D o att jag har fått laga mat till mig sj (brukar alltid vara robin som gör det annars, japp jag är bortskämd ;) )
robin är iaf väldigt söt nu för han kan inte riktigt prata ordentligt thih :D

bjuder på en av de charmigaste bilderna på mig.. min snälla pojkvän som tog lite bilder på mig när jag sov på planet hem från grekland. hahaha behöver jag nämna att jag var stööört trött?

Pussipusss

woohoooo :D

gissa vem som har skaffat jobb?!?!?!?

thihi ni gissa rätt!! JAG, fanny dahlberg har skaffat ett jobb för hösten! najs najs fågelbajs brukar jag kalla sådant..

ända nackdelen är att det inte blir så många timmar per vecka men det misstänkte jag ju redan o stört tidiga mornar.. börjar kl 7.. men då slutar jag också kl 10 på måndagar o varannan fredag o sen jobbar jag till 4 på lördagar..
tänk så glad man kan bli för ett jobb :D

väl hemma passade jag på att sola lite måste ju se till o behålla bränan så länge som möjligt ;)
Pussipuss

Hemma igen :)

har haft en underbar vecka i grekland tsm med min särbo! så himla mysigt att det finns inte. vi har bara njutit o ätit massa god mato legat o stekt i solen (iaf jag robin har legat i skuggan..)

det är så bra med mig o robin för vi båda har lika gula tänder så då syns det inte lika tydligt xD




o idag ska jag till stockby ridcenter på typ intervju thihi pirrigt pirrigt pirrigt! hoppas det går bra skulle sitta väldigt fint med ett jobb nu!
Pussipuss!

Hej Då!

Nu mår jag betydligt bättre :) o har typ nästan packat klart.. robin kmr hit om ett tag o då blir dt till att sova ngr timmar innan vi måste gå upp typ 3..

fett cool bild på mig o tove i magasin bromma :D vi är värsta kändisarna nu i bromma thihi :D snyggast ever var vi iaf :D


Hej Då!!
Pussipuss

Det här är inte bra...

... kl är 20.46 o jag har inte ens börjat packa..
Men jag mår inte bra.. o jag fryser hur mycket som helst.. har bara legat i min säng o stirrat rakt framför mig..
känner mig helt handlingsförlamad..

Resfeber!

thihi börjar få resfeber. imorgon åker vi! spännande spännande! har inte alls så bra koll som jag skulle vilja ha på allt men det löser sig nog :)

hämtade ut studentfotot idag o då satt den här lappen på fönstret till caféet bredvid posten:

haha ofta de inte skriver "o få den sjätte på köpet" utan just "och FÅ SEX!!" haha

nee nu ska jag packa fast först måste jag ju bara visa denna vackra syn!

wiieee! jag o towe ska verkligen till hultsfred tsm med massa andra najsiga människor!! :D

Pussipuss

Jag är Glad!

nu har jag o sarah bestämt att vi ska träffas imorgon eftermiddag :D YIIPPPIIIEEEE!!!
längtar supermkt efter henne! var ju snart ett år sen sist! iof är det alltid det när vi ses men ändå! ska bli störtkul o träffa henne imorgon :D
o sen har jag o towe bestämt att vi ska boka biljetter till hultsfred när vi ses på tisdag! :D det kmr bli hur kul som helst! finns bara en sak som skulle kunna göra det hela bättre men men... den här sommaren kmr bli världsbäst! spec världens mysigaste vecka i grekland thihi :)
ungefär så här glad kmr jag vara den här sommaren haha :D
Pussipusss

Söndag...

sitter hemma hos min älskli som jag förövrigt inte har ngn aning om vart han är.. Han bara gick o nu har han varit borta i typ 30 minuter.. asså ut ur hans rum xD
så  nu har jag ätit hur mkt popcorn som helst som han inte orkade äta upp igår.. börjar nästan få lite ont i magen
var iaf så himla übertrevligt igår hemma hos kapten filling! de måste vi göra om massor med fler ggr! haha sen när o joel satt på tbanan mot stan var det ett par o båset diagonalt bakom oss som verkade helt pårökta o satt o GROVhångla var nästan så jag inte hade blivit chockad om de började ha sex.. han typ låg över henne på ngt konstigvis o ja jag var helt enkelt glad att de gick av vid fridhemsplan så jag o joel slapp se fortsättningen..
heimer är ju för söt, appråpå sex som inte kunde erkänna att han inte ville prata om det förut men men :)

igår kom sarah till sverige också!!! WIIIIEEEE :D:D:D har längtat massa efter henne!!

Pussiipuss

Den 13 Juni 2009

sitter hemma hos pappa nu o ska snart iväg till filippa :) mysmysmys på den! måste bara äta lite middag först..
annars då, städat massa idag hos mamma, fast tillslut fick robin ryck o började damsuga o då då blev jag sur o sen gick vi ner o åt äppelpaj :) haha låter riktigt logiskt jag vet ;)
igår bjöd iaf jag robin på middag vi gick till No.8 åt buffé, så vi båda åt hur mkt som helst! typ rullade hem.. var iaf stört gott som vanligt :)
haha väldigt charmig bild på mig o min goda mat ;)
sen på vägen till till t-banan såg jag min studentklänning i skyltfönstret på Dea på kungsgatan :) lite sent o hänga upp den där nu tycker jag dock alla har ju redan tagit studenten..
nee nu ska jag ta o sätta fart :)
vill ju inte komma för sent till filippa..
Pussipuss

Städar

håller på o städar hos mamma men tog en liten paus nu.. har eg hur mkt att fixa som helst innan robin slutar jobbet kl halv sju eftersom vi firar 17 månader idag ska jag bjuda honom på middag thihi :) andra halvan av studentpresenten nämligen..

igår var det mormors begravning.. så fint o sorgligt. begraviningen ägde rum exakt ett halvår efter morfars begravning. otroligt att det har gått så fort mellan dem. jag kan inte tänka mig att det är någon slump..

o imorgon är det vinmys i någon park som gäller, hoppas bara vädret blir bättre annars får vi väl hitta på ngt annat.. huvudsaken är ju att vi ses! vill aldrig förlora kontakten med mina kära gamla klasskompisar!

vilket meningtslöst inlägg detta blev...
Pussipuss

Chilirec i mitt hjärta

äntligen har chilirec öppnat upp igen, installerade beta verisionen idag o de märks att de har lagt ner tid på att utveckla den o göra det stört mkt bättre!! så nu jävlarns kan IP-lagen shita på sig :D:D:D
asså jag måste ju ha mest tur i världen haha. först att jag kan lyssna på chilirec gratis (i nuläget iaf) o sen kan jag kolla på massa film på voddler!! IP-lagen kan verkligen shita på sig för jag kmr aldrig behöva ladda ner ngt!! :D:D
haha det slog mig bara nu :)

jag inför robins utspring :)
Pussipuss!

Grattis Älskli

till studenten :) känns nästan lite som det är min student idag haha, uppleva allting en gång till liksom :D dock hoppas jag att det blir lite bättre väder tills flaket.. önskar dig all lycka i livet o jag vet att det kmr gå bra för dig för du är bäst!!

men nu måste jag börja göra iordning mig thihi :) man vill ju faktiskt vara lite extra söt på sin särbos student! o sen måste jag hinna äta ngt.. panikpanikpotatisgris
Pussipuss

Jaha

jag är stört dålig på att roa mig sj.. nu när det inte blev ngn dejt ikväll tänkte jag att jag o robin kunde ha en mysig kväll tsm.. men nej han har fått uppdraget att fixa musiken till hans flak.. o det är inte bara att välja ut låtar för ungefär två timmar utan min überambitiösa särbo har bestämt sig för att mixa ihop dem också.. o visst det blir super bra men det tar sjuuukt lång tid!!
så nu sitter jag här o funderar över livet :) o är ungefär lika djup i mina funderingar som kebnekajse.. med andra ord ganska odjup.. har bl a kommit fram till att jag har blont hår, är ganska lik simonpimon min älskade bror, att jag har väldigt djupa näsrynkor (lr vad det nu kan hetta..) o att kuddar är ganska bra för ljudisolering..
kolla in näsrynkorna!!!
Pussipyss

Rosa + lila = inte vackert

Robin o hans familj bor i ett rosa hus för er som inte vet om det.. o just nu håller de på att göra om deras framsida ut mot trädgården, läger nya stenar o sånt.. o mitt i allt detta fick deras hantverkare en brillant idé, o måla grunden på huset ljuslila! utan att säga till om det innan. så idag när jag o robin kom hit var det lila, o det ser fördj*vligt ut!
o eftersom robin tar studenten imorgon så måste allting vara klart tills dess o deras hantverkare har inte tid o fixa det så nu har robin fått åka o köpa ny färg o ska sätta sig o måla om det..
så gör man bara inte tkr jag!!
en liten parantes bara :)

har även köpt halva min studentpresent till robin idag o känner mig ganska nöjd..
resten -------------------------------------------------->
får han på fredag för då firar vi dessutom 17 månader (tror jag..) så det passar ju perfekt :)
köpte även present till honom från mamma o pappa idag o den är stööört perfekt! så nöjd thihi. den är t.o.m. bättre än min haha ne då :) tanken som räknas liksom.
haha skojja bara han ska inte få mig som present på fredag men ganska rolig ändå finns att köpa på coolstuff.se iaf :)

Pussipuss

7 Juni 2009

flera dagar sen jag skrev sist o så stööört mkt grejjer som hänt!
STUDENTEN - vilken dag! helt underbart. kmr sakna tiden på höglandsskolan så enormt mkt. det har varit 3 helt fantastiska år. är så himla glad att jag började där. o jag är helt övertygad om att vi kmr hålla kontakten även om folk drar iväg åt olika håll o kanter..

o efter den 3 juni har jag haft fullt upp med att återhämta mig, gå på mottagningar + flakåkning, myspyskväll hos filippa, fika med tove, sitta barnvakt o ha det allmänt bra :)

o på tisdag tar min älskade särbo studenten han med :) o om exakt tio dagar åker vi till grekland, myspysmys på den <3
Pussipuss

Tröööött

är så stört trött att jag vet inte vad.. så skippade därför dagens gubbskiva. känns lite tråkigt men som mamma sa så jag är hellre pigg o fräsch på onsdag än går på gubbskivan idag..

såg just på trailern för New Moon fy va den verkar vara bra! längtar längtar längtar!!!! blev alldeles pirrig i magen när jag såg den, o får ett sånt där töntigt leende på läpparna haha. robin bör passa sig, ne då men lite :)

blir så trött på att det bara är ngr få som får göra allting, varför kan inte alla hjälpas åt för att studenten ska bli rolig för alla? jag förstår inte. o sen hur visa dessutom börkar klaga när de inte hjälper till mkt alls. jag blir bara så trött o ledsen på det männskliga släktet..

men nu ska jag nog samla mina sista krafter o raka benen lr gå o lägga mig..
ha det bäst!
Pussipuss
Rumpa!