Marängsviss

Ja livet rullar på. det är inte dåligt men det är inte super heller. men antar att det måste vara så ibland också. det är därför det är allmänt torrt här på bloggen iaf.. inte fuktigt som hemma hos towe liksom ;) haha

längtar galet mkt till burlesque festivalen på fredag iaf :) ska bli kul med ngt nytt o så är jag galet nyfiken på vad det är för andra sorts människor där! o så kmr vi vara så sjukt snygga!

sen är jag galet besviken på att jag fick så lite i lön nu, så jag kan inte ens gå o tröstshoppa bort mina bekymmer! vill verkligen ha lite nya höstkläder, underkläder o skor.. bajsbajsbajsbajs.

annars så gillar jag att jobba frukost.. thihi snusk snusk säger jag bara.

ne jag är ledsen men roligare än så här blir det inte..

PUSS

Hej och Välkommen!

Den "meningen" jag använder mest för tillfället. o idag när jag skulle handla på ICA o kassörskan säger "hej", svarar jag glatt "hej o välkommen" haha sen kommer jag på mig sj och säger "Oj jag har nog jobbat för mkt idag". pinsamt läge liksom!

Nu är jag iaf ledig i två dagar så skönt! även om jag inte alls ser framemot söndag :(:( kommer bli så galet jobbigt o säga adjö till laura. men två månader går stört snabbt o vips är jag också nere i malaysia! :)

Annars då. Jag vill göra något drastiskt. är så galet trött på att det inte händer någonting! aja :)

Hade en supertrevlig telefondejt med tove igår kväll pratade i drygt 1 timme om allt o inget :) börjar dock bli lite nojjig över att jag inte har ngn som helst anning om va jag ska börja plugga sen.. ja ja det löser sig väl, har ju eg ingen brådska även om det skulle vara skönt o börja plugga nästa höst..

PUSS

Snygg-Erik


lika snygg i donken kön som i tv ;)
synd att han inte ställde sig i min kassa bara :(

snart är det helg igen :)
PUSS

Heej igen :)

efter vissa yttre påtryckningar kände jag att det var dags att skriva en truddelutt här igen :) går lite uppochner med mitt bloggande just nu men det finns ju inget intressant att skriva!

lr jo! biljetten till o från malaysia är nu bokade o betalda ska bli så galet kul!!! läängtar :) 29 december åker jag så kommer fira nyår där nere med laura & co. kan inte riktigt fatta att det är sant! så nu börjar jobbet med att kolla upp vaccin, visum m.m. :):):):):):)

har tagit tag i mitt liv (hår) också o blivit blond igen :) känns galet bra, även om jag vill ha det lite ljusare innan jag är helt nöjd men man kan inte få allt på en gång liksom. hon var iaf sjukt duktig som fixade det! tog 4 timmar o jag hade typ 200 folieslingor i håret totallt. o 1600 kr fattigare efter 50% rabatt, tänk om jag inte hade haft det, galet dyrt.

har även sett amir gaybloggen, sean banan o knappen o hakim live. coolt coolt liksom haha.

jobb imorgon efter att ha varit ledig i två dagar nu har varit extremt skönt efter en helg med alldeles för lite sömn. var jättemys hemma hos laura i lördags! <3

idag blev mamma påkörd o nu försöker hon para ihop mig med han som krockade in i henne, tydligen jättetrevlig o hans pappa var också supertrevlig o hans försäkringsbolag ska fixa mammas älskade bil. haha kanske ngn att satsa på liksom ;) tur iaf att ingen blev skadad!!


haha towes famtida man så j*vla het ;) hahahaha
Puss o kram!