Städar.


Parlamentet igår var stöört roligt :D thihi robin blev as avundsjuk mohaha så nu har vi kommit fram till att vi ska gå på det också :) så jag kan kolla om hon i början säger till varje publik att de verkar vara helt fantastiska..Såg Taken sen med robin på kvällen, hemskhemsk film, sån film som får mig o bli üüüüber femenist o tycka att världen bara borde bestå av kvinnor.. jag lovar att jorden skulle bli en mkt bättre plats att leva på då faktiskt.. ganska tråkig kanske men ändå...Sen bär det av till laura ikväll :D har ingen aning om vad jag ska ha på mig men det är ettt senare problem. trevligt ska det iaf bli!Som avslutning kan jag ju bara säga att mattediskret kan ta o shita på sig.PussipussÄven solen har sina fläckar.

Men jag älskar dig robin <3

Puss o god natt :)

Grattisbio :D

Kopiera värvningslänken o bli medlemar (klicka på registrera dig) :D fatta najs man kan få biobiljetter, presentkort o allt mökligt spännande!!

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=100953

eventuellt behöver man skriva in att det var jag som värvade er o då heter jag fannypanny så nu tkr jag att ni ska göra samhället en tjänst o bli medlemar :D

pussipuss <3

Dagens oförväntade spark.

idag när jag skulle gå på t-banan på f-plan på väg hem från skolan så gick en gubbe av tåget och precis när han var mellan dörrarna sparkade en man som stod bakom honom på rumpan. argt. sen stängdes dörrarna o de båda männen visade fingret åt varandra.. när tåget börjat rulla sa en kille som satt intill att det var bra gjort till han som sparkade. fatta nyfiken jag blev?! undra vad som hade hänt innan tåget rullade in på f-plan.. var nästan så jag hade lust o gå fram o fråga vad gubben hade sagt innan som gjorde honom så arg men då var jag rädd att jag också skulle fått en spark i baken så det blev inte av..

Pussipuss

Snö = myyyys :)

så himla mysigt med snö!! jag blir så stört sugen på att kryppa ner under täcket o inte gå upp på flera dagar.. lr inte iof för först måste man vara ute för att det ska bli extra mysigt. gå i snön o hålla sin älskade pojke i handen för att sen komma in o hoppa ner i sängen o typ titta på ngn mysig film lr bara ligga o prata :)


lite segt att det var militär idag med andra ord så jag o robin inte har kunnat mysa riktigt så mkt som jag velat.. men men det var trevligt på militären med bara 1a grp så det var bra.

nu ska jag fortsätta med religionen.. matten kan ju shita på sig men det är en annan sak.. plus att jag fortf har ont i huvudet för att robin körde in mitt huvud i ett dörrhandtag i fredags men det är en annan historia... ölspelet är iaf inte riktigt min grej..

ibland är det naajs att bo på Norr Mälarstrand ;)

Ett lite gladare inlägg.

Första dagen utan plugg på jag vet inte hur länge sen känns det som :) och underbart är det :D

o ngt som är nästan lika underbart är friskis, blir alltid så glad o taggad av det :D hoppa runt o känna sig allmänt löjlig o stört ambitiös, det kan väl ingen inte tycka om?!

jag kmr bli värsta muskelknutten om jag o towe fortsätter så här vilket vi såklart ska!!

jag vill börja på keramik igen också.. o rida! o karin (gympaläraren) kan ju slänga sig i vägen, hur vet hon att jag har dålig närvaro när hon inte ens tar ngn närvaro?!

Jag sover själv inatt till följd av att min kära pojke ska spela spökboll o ev dricka alkohol.. patetiskt men vem har inte varit patetisk ngn gång liksom?! (det är ju inte jag som suttit o drukigt whiskey hemma hos en kompis en tisdag kväll liksom....)

Pussipuss o god natt :)

Världens bästa morfar <3


Världens bästa morfar Sven Norrman dog den 8/11 min morfar.

det är anledningen till bloggtorkan och en mycket trött o ledsen fanny början av vecka 46. förlåt för att jag inte sagt ngt till de flesta av mina kära vänner men det har helt enkelt inte blivit av...

Thihihi :D

bli medlem här så jag får poäng mohahaha pussipuss


"Vill du gå ut med mig?"

Dagens absoluta höjpunkt var iaf i matsalen. stackars kille! stackars tjej! hans försök till att bjuda ut henne gav iaf mig ett glatt skratt :) o jag var iaf inte ensam om att tycka det var roligt.. hoppas bara inte han hörde att vi började skratta.. det var ju iaf stört modigt av honom tkr jag. fast kanske lite klantigt o fråga henne om det i matsalen.. 

pluggandet på statsbiblioteket gick faktiskt ganska o efter lite amigo var hjärncellerna på topp :D inte mkt kvar nu på vårat überkomplicerade matteprojekt.. 

    

"ta bort händerna från min mus så jag kan ta en cool bild!" så koncentrerade var vi liksom 
  

med det säger jag Pussipuss :)

Jag har tråkigt.

Ta fram mobilens adressbok och var ärlig nu....

- Har du pussat nummer 2?
Nopp inte vad jag vet...

- Vad har du för relation med nummer 20?
Klasskompis :)

- När ska du träffa nummer 30?
Imorgon, går i min klass.

- Är nummer 18 söt?
Ja :) klart hon är söt eftersom det är min kusse thihi.

- Vad var ditt första intryck av nummer 13?
Kommer inte ihåg

- Gillar du nummer 14?
Klart man gillar sin mamma liksom :D även om hon kan vara lite jobbig ibland :P

- Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?
Japp, i lördags

- När ska du träffa nummer 25 nästa gång?
Ööh när han har tagit lumpen o insett att han är konstig o ber på sina bara knän.. lr om han kmr förbi fbu ngn gång iof..

- Är du nära vän med nummer 23?
Haha inte nån stans, snarare nästintill hatobjekt...

- Har du gått på bio med nummer 4?
  Nepp o det är jag väldigt glad för!

- Skulle du kunna gå ut med nummer 35?
Ja om ngr andra var med fast tror iof inte hon skulle vilja gå ut med mig, hon har t.o.m. tackat nej till vår studentskiva liksom :'(

- Vad pratar du och nummer 5 oftast om?
Vi pratar inte med varandra. o när vi gjorde det var det om sånt jag önskar att vi inte hade behövt prata om.....

- Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?
Självklart :D det tillhör ju världens bästa elise!

- Vad har du och nummer 24 för relation?
Gamla klasskompisar. träffas lite då o då :)

- Vad skulle du vilja göra med nummer 26?
Ööh vet inte.. konstig fråga

- Vad är det bästa med nummer 8?
Att han är medlem i min grp.

- Brukar du och nummer 16 träffas?
Ne, tyvärr inte :(


Tisdag.

känner att det är dags att uppdatera lite :) var ett tag sen sist nu.. shiter i militären ikväll, orkar verkligen inte. man måste ju få andas ut efter all panik inför fysikprovet.. apråpå fysikprovet så gick det baaajs! men solen går upp imorgon med så det kunde vart värre liksom :)

har fixat bank nu också efter MKT om o men, handelsbanken blev det till slut så nu ska jag bara gå dit nästa tisdag o sen är allting klart förhoppningsvis. ÄNTLIGEN säger jag bara!

tkr synd om min kära pojkvän också som får stå ut med mitt hemska humör när jag blir stressad (som inför fysikprovet t.ex.) skulle inte klarat av mig sj i 5 minuter ens.. tur att jag är så söt annars liksom thihi :)


o sen måste jag ju bara erkänna att det känns faktiskt helt underbart (nästan iaf) att blondinbella har börja blogga igen.. ja, jag erkänner jag läser hennes blogg o jag är fast. nu var det iof ett tag sen hon började blogga igen men ändå :)

Puss o kram skumbanan :)


just det! skolkatalogen har kommit :D helt underbart, älskar o sitta o kolla igenom den! kan göra det i flera timmar flera ggr om, om jag inte har ngt bättre för mig dvs :) känner mig ganska nöjd med min egen prestation också, kunde varit bättre kunde varit sämre :)