Här ska det vara en rubrik..

Jaha.. misslyckad jobbsökardag.. pappas skrivare ville inte alls sammarbeta så först satt jag i typ 2 timmar o försökte få den att fungera o sen gav jag upp.. men har iaf sökt på massa jobb på arbetsförmedlingen :)
o sen så cyklade pappa iväg till kontoret efter middagen o skrev ut mitt CV plus personligt brev så nu jäklarns imorgon smäller det!!

o min älskade lillebror är ju för söt! han kom hem från kortis idag där han varit under helgen. o bara hela hans närvaro gör mig så himla glad o lycklig <3

måste även visa upp mina inköp från föra veckan köpte nämligen en assnygg bikini till mig sj i måndags då jag tyckte synd om mig sj..

underdelen får ni dock se ngn annan gång.. men den är minst lika söt den :) sen att den bara kostade 200 gjorde ju inte det hela sämre (kostade 699 från början..)

klänningen från gina tricot som jag o robin köpte i lördags. köpte den för mitt presentkort från gratisbio så det kändes extra najs :D

nu ska jag dock sova :) måste göra ngt åt min gräsliga utväxt också men det är ett senare problem..
Pussipuss

Ps. idag blir 1a dagen på mitt o robins förhållande som vi inte pratar i telefon med varandra.. han är nämligen ute i fält o har roligt - ja, jag är fortf lika avundsjuk.. känns lite konstigt men bra, för är man borta så är man ;)

Kommentarer
Postat av: Victoria

Vikten är inte det största jag bryr mig om, alltså gällande resultat och träning av sånt, då är det ju att minska på cm. Annars så tänker jag inte ett dugg på det när jag är med vänner, då ska man ju ha kul ;)

2009-08-12 @ 11:42:01
URL: http://ohvicky.blogg.se/
Postat av: Fornication

ÅHH! den klänningen är assöt! funderade på att köpa den i vitt med blommor förut men det blev aldrig av... <3

2009-08-12 @ 13:40:00
URL: http://fornication.devote.se/
Postat av: Anonym

Hej! Kollla in min bloppis http://buyitnow.blogg.se där jag säljer snygga kläder till billigt pris.



Ha en bra dag

2009-08-12 @ 14:07:44
URL: http://buyitnow.blogg.se/
Postat av: Amanda Constance

riktigt snygg bikini! vart har du hittat den? (:

2009-08-12 @ 14:47:11
URL: http://amandaconstance.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback