Snabbis

hej :)
var ett tag sen sist nu igen.. tiden går så galet fort att jag inte riktigt hinner med! är förkyld vilket suger, hatar o vara sjuk, hatar o jobba o vara sjuk.. bläää!
annars är det dock ganska bra för tillfället bara 4 jobbpass kvar på donken - kommer inte ha ngt att prata om sen haha. ne men ska bli riktigt skönt o slippa jobba där även om jag kommer sakna det samtidigt.
imorgon är min sista "helgkväll" hemma lr va man nu ska kalla det, o dessutom bara en vecka kvar till jul :) jag har inte köpt en enda julklapp men det löser sig nog :) har inte så många o köpa julklapp till iof..

nu ska jag sova - sömn är bästa medicinen som mina päron brukar säga :)
PUSS o godnatt!


Den 5 December 2010

känner mig lite konstig idag.. lite för mycket tankar o känslor som snurrar runt uppe i huvudet.

vi har problem med elementen här hemma iaf, lr rättare sagt de fungerar inte i hela radhusområdet pga en läcka tror jag det var.. med andra ord lär det bli svinkallt här inne om ett tag. än så länge är typ som vanligt iaf..

hade en asmys kväll hemma hos towe igår, var typ år o dar sen vi träffades bara hon o jag o satt o ältade det ena efter det andra :) lite misslyckat dock att vårat spidermanmaraton inte blev ngt maraton eftersom vi bara kollade på första filmen sen hade vi så mycket att prata om att det inte blev någon tid för 2an o 3an..

snart ska jag o mamma gå till v-by o kolla på ryggsäck inför asien, börjar få lite resfeber. måste skaffe nytt pass, vaccinera mig, försäkring m.m. men det ska bli så galet kul! :)

PUSS