Ja jag har fortfarande tråkigt.

därför tänkte jag testa 118 100 förmåga att veta vem jag är. så jag skickade ett sms med texten "vem är Fanny Dahlberg?" o fick svaret:

"118100 tror att Fanny Dahlberg är en trevligt o charmig tjej i sina bästa år. Vi tror att hon gillar att sova länge på morgonen o sedan gå runt och klättra lite på saker och ting"

jag undrar va de menar med klättra lite på saker och ting.. kan ju inte säga att jag blev jätteimpad men det första har de iaf rätt på ;D

Puss

Annandag Jul

typ segaste dan på hela jullovet... har hålt på att dö av tristess flera ggr om käns det som.. har nämligen följt med robin o delar av hans familj för att köpa en dator till minsta brodern.. o för er som inte visste det är jag totallt ointresserad av sådant o tkr det tar stöööööört lång tid o blir på allmänt dåligt humör vilket inte gör det hela bättre direkt.. fattar inte hur robin orkar med mig.. det skulle jag aldrig göra...

men mellan alla dator butiker gick jag o robin in en snabbis på björn borg o byte en tröja som jag fått av hans föräldrar (läskigt gulliga de är! fick ett par björn borg trosor o en tröja från björn borg av dem i julklapp o tre necessärer i olika storlekar av martin o fredrik) o på hem vägen åkte vi förbi fältöversten o byte ett par strumpbyxor jag fått av robin till en större storlek :) så har iaf fått lite nytta gjort imorgon :)

o imorgon åker vi iväg på kryssningen till åland :D! ska bli riktigt mysig o ska passa på o sola så mkt man får thihi :) men jag är lite rädd för att båten ska krasha o vi kmr dö.. men så kan man inte gå runt o tänka..
livet är livsfarligt, ingen har överlevt.

hoppas ni har haft en UNDERBAR jul :)
pusspuss

Julbak nr. 2

idag stod julbak hemma hos pappa på schemat, fast först tog jag o min älskade pojke en liten tur på stan o inhandlade lite julklappar :) sen åkte robin hem till sig o jag pappa o simon har bakat lussebullar, marsipangodis, knäck (kokar nu), rischoklad o t.o.m. hunnit köpa gran :) inte världens finaste men de som sålde dem var mycket trevligare än på ett annat ställe där vi kollade.

är så stört taggad på min present till robin. går typ o tänker på den hela tiden! o tänk om han inte blir glad! fatta jobbigt det kmr bli för mig! o snacka höga förväntnigar robin troligen har fått! ne jag får nog ta o tagga ner mig lite för riktigt såå bra är den faktiskt inte det är bara det att... thihi :D

nu ska vi alldeles strax äta middag o för er som undar träffades jag o robin för första gången den 21 december 2007 med andra ord för exakt ett år sen :) <3 (det är därför det här blev ett väldigt robin-influerat inlägg)

Pussipuss o God jul (om jag mot förmodan inte skulle skriva ngt mer klokt här innan jul)

Ensam hemma hos Robin

eller ja inte riktigt ensam fredrik (minsta brodern) är också här men annars är jag helt ensam, lite små läskigt.. men robin tkr det är hög tid att jag slutar att tycka att hans familj är läskig så det är bara att kämpa på :) robin är nämligen o kör ut en leverans åt hemmabiocenter men det var bara till ngn ute på lidingö så det borde gå ganska snabbt  :)
det är förövrig ett år sen vi träffades för första gången :) inte på datumet rätt men fredagen efter våran skolavslutning hemma hos josefin. o min mobil blev stulen :( men det gör ingenting för om inte den hade blivit stulen hade jag nog aldrig blivit tillsammans med världens bästa pojke <3

snart är det julafton! måste sätta fart med att köpa presenter till alla.. köpte en till robin idag när han var på sin skolavslutning :) så nu är det iaf en mindre present att handla innan den 24. 

var riktigt trevligt hemma hos towe igår även om jag blev supertrött på slutet..jag tkr ungdomsgården borde öppet lite offtare nästa termin!

Pussokram alla söta :)

JULLOV :D

Nu är det äntligen jullov :D så himla skönt! ska bara (nästan iaf) ta det lugnt o njuta över att vara ledig :)

nu ska jag gå o hämta mormor blev visst ett väldigt kort inlägg..

läste precis världens finaste inlägg på min älsklings blogg. ÄLSKAR DIG ROBIN <3

Träningsvärk.

jag har så jäkla ont i hela kroppen efter gårdagens dagövn!! kan knappt gå ordentligt för att inte tala om att gå ner för trappor det gör ONT!!!
lite rolig våran skola är, så typiskt högland på ngt sätt att värmen går sönder så att alla lektioner i b-huset är inställda. men men jag klagar inte skönt o slippa miljö + projekarbete liksom :) extra mkt tid att plugga matte o fysik woohooo :D
så himla skönt att det snart är jullov!!!

ne men jag tkr faktiskt att ni mina kära läsare ska ta o bli medlemar på gratisbio.se jag lovar det är aslätt o få poäng :) jag har redan tjänat ihop till en biobiljett liksom :D klicka bara på länken o så är det bara att köra igån :D

men nu ska jag plugga :( så jag slipper göra supermkt ikväll hemma hos min älskade pojke <3
Pussipuss

Julbak

idag har vi bakat för fullt, lussebullar, pepparkakor o chockladrutor så himla härligt o gott!!! fast min älskade buwspojke har mest suttit o lekt med designen på hans blogg söt som han är :)
det ska bli så himla härligt med lov sen! fast först matteprov på onsdag, lite segt men stört skönt att ha det gjort när det väl är över :)


o ikväll bär det av till sofia :) fast kmr tyvärr inte kunna vara där så länge eftersom det är militär imorgon..

Pussipuss o glad Lucia :D

Pepparkaksdeg


Gick bort till KEA-bageriet efter skolan o köpte pepparkaksdeg. Hon som jobbar där känner fortf igen mig från praon i 9an fast hon tyckte jag hade blivit smalare i ansiktet... Iaf när jag ska gå ut därifrån ska det precis gå in en gammal dam o hon ser lite halv rädd ut o typ skakar konstant på huvudet.. Efter henne kommer tok-lasse på väg in (inte konstigt att damen såg rädd ut!) o han typ stirrar på mig o då menar jag STIRRAR, t.o.m. vänder sig om o kollar efter mig. efter det gick jag o tittade mig oroligt omkring ändå till brommaplan. man vet ju inte om han följer efter en o tänker skicka djävulen efter mig!

Imorgon är morfars begravning. så kommer inte till skolan bara så alla vet. Mina kussar från lidköping kom hit ikväll o mitt i allt så är det iaf väldigt trevligt o träffa dem trots den sorgsna anledningen..

Smart kommer min älskade pojke hit, först skulle siri sova här men nu har simon blivit förkyld (också) o hon vill inte bli smittad (såklart) så då kmr robin hit istället :)

Puss



Fortf sjuk.

Hemma från skolan idag.. Jag fattar seriöst inte hur mkt snor det får plats i näsan! Vart kmr allt ifrån?!
Och internet har vägrat fungera större delen av dagen så har varit en riktigt seeeg dag.

Men nu kmr min älskade pojke hit alldeles strax :) o pappa är borta så det blir en riktigt myskväll om man bortser från min hosta + snytningar...

Sen hitta jag värsta billga resan till dublin den 12/1 hemkost 14/1 perfekt för mig o robin o fira våran ett års dag där liksom. men nej han ska åka till vemdalen på onsdagen så det går inte :( lite synd men men jag ska ju till spanien så tkr verkligen han ska åka dit :)

Puss puss

Ny design.

är man sjuk o har tråkigt så har man!

o då är det en utmärkt sysselsättning att fixa designen på sin blogg :D

o tack vare www.designadinblogg.se gick det rysligt snabbt fast ska fixa lite små grejjer till innan jag är riktigt nöjd :)

Puss

Sjuuuk.

blääää jag hatar o vara sjuk!!!! jag blir så extremt rastlös! o sen kan jag ändå inte göra ngt för att så fort jag reser mig upp får jag stört ont i huvudet.. ne det suger helt enkelt!!
o så börjar jag få panik över julafton, har typ inte köpt en enda present o det börjar bli ganska mkt panikpanikpotatisgris.. jag o min älskade pojke har iaf bestämt att vi ska baka pepparkakshus nästa helg :) så nu måste jag åka föbi KEA-bageriet efter skolan ngn dag i veckan o köpa glutenfri pepparkaksdeg.
var jättetrevligt hos siri igår! lite segt bara att jag behövde gå så tidigt men är man sjuk så är man. o tårtan var supergod mums liksom :D tack för igår siri! o grattis i efterskott igen :)

Pussipuss

Hemma hos Robin.

hemma igen efter kvällens förkrök, måste ju erkänna att jag var väldigt sugen på att följa med ut sen men men har man pengabrist så har man.. robin är o hämtar martin (mellanbrodern) nu o sen ska vi se på film tror jag om inte jag hinner somna thihi.

Ne Theodora är helt klart värt att besöka igen måste ju testa piggelinshotsen liksom :D
Puss o god natt :)

Catwalk på Enskede Gymnasium :)

var askul igår!!! var shit nervöst innan o jag gick fort som piiip på själva catwalken men vilken kick man fick av alla som busvissla, alla fotoblixtar, strålkastarna m.m. var stört kul!! jag ska lät bli model när jag blir gammal haha xD
o robin o de militärmänniskorna som var där tyckte iaf jag var bäst thihi :D

 
det är benite min frisörkompis som står bakom :)
 



Pussipuss <3

Onsdag.

min älskade pojke har klippt håret nu thihi :) mkt snyggt men känns lite ovant även om han typ hade så kort hela sommaren..  så nu står han i dushen så får bli ett kort inlägg för han kommer bli galen om han märker att jag har skrivit ett inlägg istället för att pluggat fysik thihi :D

är astaggad inför imorgon iaf :) jag kmr lätt vara snyggast av alla! självgod jag vet men men annars kmr man inte långt här i livet :) hoppas håret kmr bli snyggt också fast jag tror inte direkt att jag kmr vilja gå runt så sen.. får ta massa bilder då istället som jag kan visa för mina blivande barnbarn :) inte för att jag hade tänkt gå runt med värsta 60tals frisyren ända tills jag får barnbarn men ändå :)

ne nu ska jag sluta vill inte riskera att min ngt starkare pojkvän får för sig att göra ngt dumt...

Pussipuss alla söta <3

Blääää

Blogg.se vill inte funka idag...............................

jag blir galen!!

Tisdag.

Är hemma idag pga av huvudvärk, ont i halsen, snorig, de vanliga förkylningssymptomen med andra ord, sen att jag typ inte hunnit plugga ngnting till fysikprovet gjorde det lite enklare att fatta beslutet att stanna hemma imorse..

kom hem kl 19 igår efter att blivit klippt o färgad precis hela dagen förutom en liten paus då jag åkte till skolan o gjorde matte-diskret-provet som för övrigt gick sådär... var iaf stöööört trött o hungrig när jag kom hem så jag o min älskade pojke gick o la oss kl 21... Tack älskling för att du väntade på  mig <3
o på torsdag blir det styling à la Marilyn Monroe eftersom Benite (min frisörkompis) har 60-tals tema :)  ska bli riktigt kul! o så ska vi modeller gå typ "catwalk" på en scen de ska bygga upp i matsalen thihi :)

ne nu ska jag göra lite nytta :)
pussipusss