THAAAAAIIIILAAND!

framme i thailand! vilket med andra ord betyder att den här bloggen tar en paus på obestämd framtid. ni kan dock som vanligt fortsätta att läsa om mina föräldrarvänliga äventyr på www.fannydahlberg.blogg.se precis som vanligt med andra ord :)
ha det bäst hemma i sverige!
PUSS

Medelålders Kris.

Trött, trött, trött. känns som hela våren, sommaren o hösten har kommit ikapp mig. har avrit stört trött de senaste dagarna. men ska inte klaga, hellre trött nu o utvilad när jag kommer ner till thai än att jag degar ihop då.
.
kommer ha med mig stört mycket mer kläder än förra gången - asnajs! vill inte riskera att tröttna på allt efter en vecka.. är värsta översvämningarna på 50 år i thailand just nu o skolan där jag skulle jobba är översvämmad så just nu är det lite oklart va jag ska göra första veckorna. troligtvis jobba på någon annan skola o hjälpa till med upprustandet när vattnet sjunkigt undan. vi får se helt enkelt :)
träffade josefin idag o käkade lunch på fix - mys! bakade kladdkaka till mig o mamma. köpte naturgodis. dagdrömde om nya nagellack. packade o satte på nitar på ett par shorts. typ det jag gjort idag. mycket produktivt måste jag erkänna!
.
nu ska jag sova.
PUSS

Jag vill bo i en svamp.

gick upp fett tidigt imorse o åkte ut till björkö med mamma, supermys! plockade svamp, sydde om ett par shorts, fixade med bilder, åt massa mat o bara tog det lugnt.
hittade hur mycket svamp som helst på ett ställe, det sega är bara att rensa den sen när man kmr hem.. o mamma är så slarvig så var tvungen att rensa igen för hon hade missat några sniglar... inte helt okej o råka äta dem liksom.
.
imorgon har jag fullt upp med packning, fortsätta städa mitt rum, föra över bilder till min externa hårddisk m.m. är alltid så sjukt mycket mer än man tror som ska fixas inför en sån här långresa. men det är det lätt värt! fick typ ont i magen när vi åkte förbi arlanda idag. börjar få sjuuuukt mycket resfeber. mitt nya problem är om (när) jag blir magsjuk så lär ju den jag delar rum med höra ALLT, fett jobbigt innan man känner varandra bra!
får köra som i VV där jag BBade på natten haha.
god natt!

Den 8 Oktober 2011

första inlägget på nya datorn! hur fin o bra som helst men satan va den är liten jämfört med min andra! ser sjukt kul ut när man ställer dem brevid varandra.
.
idag har jag bara tagit det lugnt, kännt mig trött o seg efter gårdagen. ligga i soffan o kolla på idol med towe är jobbigare än man kan tro! ne mer psykiskt trött efter alla de känslor o anspänningar som fredagen bjöd på. var iaf galet stolt över mig sj. men blir fortf galet arg på att allt ligger så nära.
.
har fixat lite i mitt rum också. kul att visa saker har tagit mig över ett år att få till o nu gör jag det äntligen mindre än en vecka innan jag åker. kommer ju knappt hinna njuta av det!
.
nu ska jag sova. blir typ chockad över mig sj. känns som jag håller på o bli gammal - inte okej!! haha.
PUSS

Sista dagen på jobbet!

aaahhhhaaaa!!!!!!! sista dagen på mc d! känns så sjuuukt bra fast samtidigt stööört sorgligt. nu närmar sig verkligen thailand med storm steg!
idag har pappa köpt min dator som jag ska ha med mig.
imorgon ska jag börja gå igenom min packning o ev hämta ryggsäcken hos pappa.
ska även tvinga i mig en dos dukoral - sjukt äckligt.
o måla naglarna!
o tvätta håret o riktigt skrubba bort all donken lukt!
sen kommer towe hit så ska vi bara mysa o ta det lugnt :)

kommer ju dock bli stööört tråkig för er mina kära läsare o inte få höra ngr fler donkenhistorier! haha ne det känns bra o skaffa mig ett liv igen!
PUSS

"Har inte vi träffats förut?"

"Neee, bara här" fniss fniss
kaffe-killen var inne på jobbet igår. haha han är ju ganska rolig o han får mig alltid att börja skratta.
annars var det väl inte så värst mycket spännande som hände igår.. all "nattpersonal" tycker det är JÄTTEroligt att inte jag har någon kille o frågar varje pass varför. o igår erbjöds sig en att han kunde fixa en afrikan till mig om jag fixade en tjej till honom som är mellan 32-33 år. jag erkände att jag inte känner några tjejer i den åldern.. ne men kommer verkligen sakna alla!

imorgon är det mitt sista pass.
sen är det bara en vecka kvar tills jag åker. aaahhhhaaa paniiiiiik. ne har läget under ganska bra kontroll faktiskt... börjar redan sakna potatis, pasta, bröd m.m.
men det ska bli så sjuuukt skönt o komma ner till värmen o ljuset igen :) även om det verkar regna massor där nu.

ne nu ska jag sätta lite fart.. har varit stört seg hela dan idag så känns som det är dags att göra lite nytta!
PUSS


"Det är vatten.."

fy faaaaaan va jag var full igår!
inte helt okej.
skulle skippat de där vodkashotsen o fyra drinkarna..
blev utkastad från slagthuset.
snackade med vakter.
smet in igen via rökrutan på baksidan.
ramlade o skrapade upp mitt knä.
dissade en killes ögonbryn.
dansade/ramlade runt på dansgolvet.
tappade bort lapparna till garderoben.
(hittade dem imorse i väskan..)
(hittade även en tjejs kontokort i min plånbok...)
trodde att jag hade tappat bort min BH.
glömde bort min adress o telefon nr.
höll på att dö av hunger o däckade i min säng vid 5 typ.
.
nu mår jag som man förtjänar.. fast har faktiskt inte varit så illa som det borde varit med tanke på hur full jag var igår o hur lite jag faktiskt kommer ihåg.
jaa lauras kompisar lär ju iaf komma ihåg mig som den superfulla tjejen från sthlm..
PUSS