Sportlov :)

andra riktiga dagen på lovet, känns riktigt skönt måste jag erkänna. även fast jag var tvungen o gå upp 07.30 igår o 09.30 idag med min kära pojkvän som skulle jobba.. helgen har iaf varit helt underbar:
middagen hos filling i fredags var supergod o supertrevlig :) med världens godaste tårta o lambrusco kan inget gå fel liksom ;)
lördagen spenderades med delar av mammas släkt, grillade korv i avstänggd skidbake där jag o robin även åkte lite pulka, sen middag hemma hos min moster o melodifestivalen, simon är ju för söt, han började nästan gråta o blev helt överlycklig när EMD gick vidare till final :D
o i söndag fyllde robins mellanbroder 16 så det firades med tårtfrukost och supergod middag. däremellan lite pulka åkandes med robin o hans minsta broder + hans kompis. så himla härligt med all snö!!
o igår var jag o min särbo helt stört duktiga o sprang 4,2 km i sträck utan att gå någonting! fett stolt o måste erkänna att jag har lite träningsverk idag..
idag ska jag iaf plugga o städa o ta en tur till stan o kolla på present till min älskling han fyller ju år om en vecka panik panik panik!!!

Pussipuss

Gårdagens Outfit

thihi robin fick till hans stora glädje bestämma vad jag skulle ha på mig igår :) o då var vi ju även tvunga att föreviga detta o eftersom min kära pojke oftast har väldigt bra smak är jag ju bara tvungen att leka "proffsbloggare" o lägga upp en bild på den xD (haha älskar min pussmun!) 
 robin är iaf jätteduktig o sitter o pluggar nu, fast jag börjar bli sugen på att gå o lägga mig.. var på friskispass med filling idag, pulspass. har aldrig varit så svettig efter ett friskispass förut så det lär lätt bli fler såna för min del! fast först ska jag testa step1 och styrka o min självklara favorit aerobics med elin :D

imorgon är det min namsdag också bara så alla vet! eller som tidningen city uttryckte det "den 9 februari har Fanny namnsdag - ett av många engelska namn för underliv".. ska fira det med att åka till ikea med mamma o robin :)

Pussipuss o god natt!

Dagen då jag såg Blondinbella IRL

o blev röd som en tomat i ansiktet enligt robin.. var nämligen på bloppisen hon o ngr andra bloggare anordnade fast det fanns inte så mkt kvar när vi kom dit men fick iaf värsta chocken när jag såg blondinbella o vågade inte gå fram till bordet där hon stod - pinsamt! va ska maan göra liksom?! vad ska man säga lr ska man inte låsas som någonting lr ja fatta svår situation det hade varit!! tur att jag gick därifrån istället trots att robin stod o drog i mig o tyckte vi skulle gå fram till henne så jag kunde få hennes autograf på mitt bandage..

köpte iaf en kjol idag på oasis för 49 kr istället 499!!!!!! fatta kap! iof är det en sommar kjol så kmr inte kunna ha den nu men sen då jäklarns :)

Varm choklad med vipsgrädde :)

blev ingen skridskoåkning idag för mig, johan o filippa men det gjorde inte så mkt efytersom det blev en supermysig fika med varsin stor kopp varm choklad med vispgrädde istället :D typ världens största kopp o som jag utryckte det lagom av allt! (mkt större en den på bilden med andra ord)

blir ingen utgång idag för min del heller känner mig inte så taggad o eftersom min pojkvän inte var så taggad på att jag skulle följa med (vilket jag tkr han kunde sagt liiite tidigare) stannar jag hemma o kollar på tv med pappa :)

min tumme mår iaf lite bättre idag men jag tror att hela handen kmr trilla av men det höll inte filippa o johan med mig om så vi får hoppas att de har rätt :)

Pussipuss

Ont i tummen!

stukade tummen idag på vollybollen, ont ont ont! så nu kan jag inte använda högerhanden alls, lite segt.. men men det kunde varit värre, som typ om jag skulle med till idre då hade jag typ inte kunnat åka skidor.. nu är det bara skridskoåkningen imorgon som är ngt hotat men får se hur det känns imorgon :)

var på aerobics pass igår med elise, filling o laura o måste bara säga att jag nästan älskar det passet! det ända som är lite synd är att det inte är superjobbigt men om jag kombinerar det med lite styrkepass o vanliga medelpass så kmr det bli perfekt! beach 09 here I come liksom!

apråpå beach 09 är stört taggad på badräckt till sommaren.. men samtidigt vet jag inte riktigt.. men en riktigt snygg badräckt kan bli så sjukt het.. aja det tål o tänkas på har ju ett tag på mig :)

Pussipuss








bild från nelly.com

Tisdag.

så himla skönt
att ha svenskan avklarad!! kändes som man blev 10 kilo lättare efteråt, slippa gå runt o tänka på det liksom :) så nu är det bara matteprovet att oroa sig för..

var på nattövn i helgen som ni säkert vet o fy fan vilken träningsvärk jag hade efter det! inte roligt någonstans, fast min älskade pojke tyckte det var jätteroligt o massera mina öma muskler superhårt, inte snällt! känner fortf i arm-musklerna men ska man bli stark så ska man!

skridskor på fredag på kungsträdgården ska bli riktigt kul. är astaggad thihi :) även om jag inte alls kan åka men ändå o sen dricka varm choklad med vispgrädde mmm! thihi

nu ska jag ta o se till o bli klar äta middag sen bär det av till miltären
Pussipuss