Karin Gren

sitter hemma hos karin som duschar eftre sin träning o tänkte passa på att uppdatera lite..

var o bada idag på husbybadet med siri. var inte riktigt lika coolt o stort som varken jag eller siri kom ihåg det men det var trevligt ändå :) människorna där var ju lite roliga också, typ alla hade lika dana bikinisar o jag blev anklagad för att vara 15 år av en liten pluttkille på typ 12 år...

"bor ni i husby?"
"nej"
"vart bor ni då?"
"bromma"
"hur gamla är ni?"
"18"
Killen till sina kompisar:
"nee hon ljuger hon är 15 jag känner henne"


väl hemma efter mkt om o men eftersom att ett tåg hade spårat ur vid alvik kommer jag tillslut hem, sen angriper mensvärk ggr 100 min mage förutom att jag inte har mens men piiiiiiiiip vad ont det gjorde.. o nu sitter jag hos karin utan magvärk tack o lov :)

sen var det ju lite roligt i tisdags efter min o towes fika som för övrigt var jättetrevligt :) åker hem allt är som vanligt, äter middag allt är helt normalt pratar lite om sommarn o har det allmänt trevligt.. sen åker jag ut till ropsten för att möta robin o få skjuts hem till honom. medans jag står o väntar på robin blir jag as sur.. bara sådär o när robin kmr blir jag ännu surare för att jag blir så glad av att se honom så jag inte kan vara sur..
åker hem till honom, allt känns bra igen sen tänkte vi spela gh, bode jag o robin har bara spelat det en gång förut o då var det jättekort.. robin misslyckas sina två första försök o sen var det min tur o jag kmr typ lika långt/kort.. sen byter han till en annan lättare låt o klarar den o då tkr jag att det ska vara min tur sen men det tkr inte robin o sen är mitt sura humör tillbaka.. sen är jag assur resten av kvällen o inte taggad på ngnting..
efter att tittat på american pie 6 så går vi ut till robins rum o robin lägger sig på sin säng o säger "innan vi gör ngnting annat så får du berätta vad som är fel för jag märker att det är ngt"
o då börjar jag bara gråta, ligger o gråter i nästan en timme o kan inte säga vad som är fel, för jag vet inte.. var jättekonstigt, kan fortf inte säga varför jag var varken ledsen lr sur från första början men skönt o få ur sig lite känslor iaf :) tkr bara lite synd om robin som blev lite smått orolig varför jag var så ledsen..

nu ska vi äta lunch som karin uttrycker det, med andra ord middag som normala människor uttrycker det xD
PUSSIPUSS

Påsklov!!! :D

Äntligen påsklov :) var faktiskt riktigt efterlängtat även om jag tkr det känns som om vi just hade sportlov... sitter i robins riktiga rum, med andra ord inte det i källaren utan hans riktiga o väntar på att kycklingen ska bli klar, även kallat middagen..
o ajg är så jäääkla hungrig att jag håller på att döö, inte ätit ngt sedan skollunchen vilket kanske inte var ngn höjdare..image109

tkr iaf vi var riktigt duktiga på talangjakten, 2a inte fy skam!! :) sen att det var 30 röster mellan oss o vinnarna är en annnan sak som vi inte behöver säga högt... känns iaf riktigt bra att jag o filling har fixat typ dj till våran 18 års fest i maj :D hoppas det blir en riktigt fest jag menar riktig fest i stil bada i champagne i st tropez xD
tur att vi typ har två månader på oss att planera iaf :) stora frågan är bara lokal...

var på robins simning idag... jag o henric satt o titta på, för er som vet vem henric är.. hämtade upp honom vid stadion för tydligen ska mathilda (robins kompis) supa honom under bordet ikväll :S
aja var helt ok trevligt iaf, kom fram till att simning typ måste vara det tråkigaste som finns att titta på och utföra iaf när det är patetiskt seriöst xD, att sex räknas till träning, att jag har rakt hår och lite annat smått o gått.. en riktigt meningsful timme med andra ord xD
o sen kom jag ensamt fram till att jag skulle aldrig träna simning om jag var tjej, asså seriöst träna inte som under våra onsdagssovmornar men det är en annan historia :)

nu är kycklingen klar.
Pussipuss


Älskar dig robin

Känner mig på ngt konstigt sätt alldeles tom om det beror på att jag är förkyld o att jag konstant hostar så jag knappt kan andas eller på att robin i princip vände mig ut och in igår o fick mig att känna mig som en liten flicka som föralltid vill ligga i robins armar skyddad från omvärlden vet jag inte..

jag älskar dig så himla mkt robin <3 o du är så fin mot mig att jag inte kan uttrycka det i ord. jag blir så ledsen när jag tänker på allt vi pratade om igår, kan inte förstå att jag inte insåg vad jag gjorde mot mig sj..  o hur mkt du påverkas av det.. jag vill bara glömma det o ligga i din stora, varma famn där inget ont kan nå mig.. jag älskar dig så otroligt mkt o jag vågar inte ens tänka tanken vad som hade kunnat hände de här två månaderna om inte du funnits här för mig, du beyder ngt obeskrivligt mkt för mig robin. o jag vet att du inte vill tänka på det o det vill inte jag heller men du ska veta att det gör jätteont i mig speciellt när jag vet att det gör ont i dig.. jag älskar dig.

image108


ps. vi har inte gjort slut eller ngt sådant så oroa er inte i onödan.

Sjuuk

är hemma idag pga förkylning så tänkte passa på att skriva ett litet inlägg.. är ju som bekant för tillfället sjuukt dålig på att uppdatera.. men nu är iaf vårat internet fixat :) tur för mig o mamma att min pojkvän är/var en liten datanörd så han kan fixa allt sånt där komplicerat som normala männinskor inte har en aning om hur man gör..

det är förresten robin som har smittat mig också.. men men, ingen feber när jag vaknade imorse iaf så förhoppningsvis är jag frisk som en nötkärna innan jag vet ordet av :) så nu sitter jag här o känner mig allmänt hängig o väntar på robin medan jag längtar efter påsklovet, förfasas över biologi diagnoserna o hoppas att min kamera hemma hos towe o att siri inte blev smittad igår..
image105
sen börjar jag känna mig lite smått stressad över sommarlovet.. vad ska jag göra då?! i danmark lär jag ju spendera ngr veckor, men sen? jobba? gotland? knutby?
o sen vill jag bli brun.. riktigt brun.. inte sådär sverige brun utan utomlandsbrun, typ som när jag kom hem från Kroatien föra sommaren.. men vart ska de pengarna komma ifrån? för att åka med pappa känns lite njaaaa... visst vi hade riktigt trevligt i kroatien men efter en vecka börjar man lite smått tröttna..
o sen vill jag festa.. festa på riktigt.. typ bada i champagne i saint tropez eller på sunny beach i bulgarien eller där josse var på språkresa i frankrike.. men än en gång kmr det där lilla problemet pengar fram..
o sen har jag ju faktiskt världens finaste pojkvän <3 som jag vill spendera massor med tid med :)
sommarlovet borde helt enkelt vara dubbelt så långt o jag borde var ngr 100 000kr rikare.. men det är jag inte o sommarlovet är inte 20 veckor.. får helt enkelt ta o lösa det på ngt annat sätt o det brukar faktiskt bli riktigt bra :)

ne nu ska jag gå o lägga mig så jag blir frisk... o ev ringa mamma o be henne köpa ingredienserna till lauras mirakeldrink..
PUSSIPUSS


1 månad o 11 dagar senare

(haha skrev först 1 månad o 11 år senare men riktigt så länge sen var det inte jag uppdaterade xD)

efter vissa ytre påtryckningar i stil med "det var jäääättelänge sen du uppdaterade din blogg"  sitter jag nu här o knåpar ihop ett litet inlägg.. men nej mitt internet är fortf inte fixat.. sitter hemma hos robin som pluggar fysik o då tänkte jag att min lilla blogg skulle få sig en uppdatering :)
frågan är dock den gamla vablig, vad ska jag skriva om?!
men om jag ska vara helt ärlig tänkte jag inte skriva så mkt utan göra ngt jag lovat väldigt länge. nämligen BILDER!!

                       

PUSSIPUSS från robin o fanny

GRATTIS i förväg towe <3 kmr bli jättetrevligt imorgon :)